Arkitaitokurssi

Tervetuloa oppimaan arkitottelevaisuustaitoja koirakoulu Lahen Murren Arkitaitokurssille!

 

 

 

Arkitaitokurssi  5x50min, 117€  / Leea

 

 

 

Sopii myös pennuille ensikurssiksi.

 

 

Hyvin koulutettu koira ei ole lisäarvo vain omistajalle, vaan koulutettu koira voi myös itse hyvin. Hallittu hihnakäytös esimerkiksi vähentää stressiä ja fyysisiäkin kipuja, joita jatkuva hihnassa vetäminen, tai satunnainenkin tempoilu voi aiheuttaa. Lisäksi koulutettu koira on helposti hallittavissa, ja näin ollen sille voi antaa myös enemmän jokaisen koiran kaipaamia koiramaisia vapauksia!

 

Oletko muuten tullut ajatelleeksi, että jokainen yhdessä tehty harjoitus vahvistaa Sinun ja koirasi suhdetta?

 

Kurssin tavoitteena on saada koiran ohjaaja ymmärtämään koiran käyttäytymistä ja oppimismekanismeja. Lahen Murren Arkitaitokurssilla vahvistetaan ohjaajan koulutustaitoja, sekä harjoitellaan koiran arjessa tärkeitä perustaitoja, kuten rauhoittuminen, lähellä pysyminen ja kontakti, luopuminen, luoksetulo jne. Kurssille otetaan max. 5 koiraa.
Kurssi järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa. Kesäkaudella kursseja myös Lahdessa Joutjärven kentällä ilmarisentiellä. (Lahdessa alkavat kurssit merkattu erikseen)

 

 

ALKAVIA KURSSEJA:

 

Alk. ke 25.3. klo 19.00   TÄYNNÄ!

 

Alk. ke 1.4. klo 13.00 (POIKKEUS: 22.4. klo 12) 1 PAIKKA VAPAANA! MINIRYHMÄ,  2-3 koiraa

 

Alk. to 2.4. klo 20.00  (EI VIIKOLLA 18) 1 PAIKKA VAPAANA! MINIRYHMÄ,  2-3 koiraa

 

Alk. la 18.4. klo 13.00   (EI VIIKOLLA 18) MINIRYHMÄ,  2-3 koiraa

 

Alk. ke 6.5. klo 18.00

 

Alk. ti 12.5. klo 18.00 (LAHTI, ulkokurssi)

 

Alk. pe 29.5. klo 18.00  (EI VIIKOLLA 25)

 

Alk. ke 3.6. klo 19.00

 

Kurssin jatkoksi sopii Jatkokurssi, jossa opetellaan lisää uusia asioita ja jo opittuja taitoja lähdetään kehittämään eteenpäin yksilöllinen taso huomioiden.

 

 

 

Kirjoitathan ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoja kenttään mille kurssille ilmoittaudut. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos et ole varma pääsetkö osallistumaan kurssille!

Ilmottaudu Kurssille

 

 

Kirjoitathan lisätietokenttään mille kurssille olet osallistumassa! Jos ei muuta mainita, kellonaika aina sama kuin aloituspäivänä.