Arkitaitokurssi

Tervetuloa oppimaan arkitottelevaisuustaitoja koirakoulu Lahen Murren Arkitaitokurssille!

 

 

 

Arkitaitokurssi  5x50min, 117€

 

 

 

Sopii myös pennuille ensikurssiksi.

 

 

Hyvin koulutettu koira ei ole lisäarvo vain omistajalle, vaan koulutettu koira voi myös itse hyvin. Hallittu hihnakäytös esimerkiksi vähentää stressiä ja fyysisiäkin kipuja, joita jatkuva hihnassa vetäminen, tai satunnainenkin tempoilu voi aiheuttaa. Lisäksi koulutettu koira on helposti hallittavissa, ja näin ollen sille voi antaa myös enemmän jokaisen koiran kaipaamia koiramaisia vapauksia!

 

Oletko muuten tullut ajatelleeksi, että jokainen yhdessä tehty harjoitus vahvistaa Sinun ja koirasi suhdetta?

 

Kurssin tavoitteena on saada koiran ohjaaja ymmärtämään koiran käyttäytymistä ja oppimismekanismeja. Lahen Murren Arkitaitokurssilla vahvistetaan ohjaajan koulutustaitoja, sekä harjoitellaan koiran arjessa tärkeitä perustaitoja, kuten rauhoittuminen, lähellä pysyminen ja kontakti, luopuminen, luoksetulo jne. Kurssille otetaan max. 5 koiraa.
Kurssi järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa. Kesäkaudella kursseja myös Lahdessa Joutjärven kentällä ilmarisentiellä. (Lahdessa alkavat kurssit merkattu erikseen)

 

 

ALKAVIA KURSSEJA:

 

 

Alk. pe 24.7. klo 19.00  (EI VIIKOLLA 33 ja 35)  /LEEA      1 PAIKKA VAPAANA!

 

Alk. su 9.8. klo 16.00  /JANITA     TÄYNNÄ!

 

Alk. ti 18.8. klo 18.00 (LAHTI, ulkokurssi)  /LEEA    1 PAIKKA VAPAANA!

 

Alk. to 27.8. klo 17.00 /LEEA

 

Alk. la 12.9. klo 13.30 /LEEA

 

Alk. ke 23.9. klo 18.00 /LEEA

 

Alk. to 1.10. klo 17.00 /LEEA
Kurssin jatkoksi sopii Jatkokurssi, jossa opetellaan lisää uusia asioita ja jo opittuja taitoja lähdetään kehittämään eteenpäin yksilöllinen taso huomioiden.

 

 

HUOM. Lahen Murren Arkitaitokurssin käyneille Arkikäsittelykurssi -10%. Ilmoittautuminen viimeistään 6kk sisällä Arkitaitokurssin loputtua. Lue kurssista   LISÄÄ..

 

Kirjoitathan ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoja kenttään mille kurssille ilmoittaudut. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos et ole varma pääsetkö osallistumaan kurssille!

Ilmottaudu Kurssille

 

 

Kirjoitathan lisätietokenttään mille kurssille olet osallistumassa! Jos ei muuta mainita, kellonaika aina sama kuin aloituspäivänä.