KOIRATANSSI KOULUTUKSET
Koiratanssissa opetetaan koiralle erilaisia temppuja ja liikkeitä, joita sitten ohjaaja ohjaa koiraa tekemään peräjälkeen musiikin tahtiin. Mukaan lisätään myös ohjaajan liikkeitä. Koiratanssi on hauska koiran ja omistajan yhteinen harrastus. Koiratanssi sopii kaikenlaisille koirille ja omistajille, sillä temppuja ja liikkeitä pystymme räätälöimään koirakon mukaan, eikä omistajaltakaan varsinaista tanssitaitoa vaadita.
Laji sopii hyvin koiran aktivointiin. Ei pohjataito vaatimuksia. Koulutukset suunnattu enemmän ”puuhastelijoille”, ei tavoitteellisille koiratanssikisaajille.
KATSO VIDEO
KOIRATANSSIN TUTUSTUMISTUNTI
1 x 50min, 25€
Ikäsuositus 4kk ->
Max. 5 koiraa
Kouluttaja Leea
Tunti sopii ensikertalaisille lajiin tutustumiseen tai miksi ei myös irtotunniksi sellaisellekkin, joka on lajiin jo hiukan tutustunutkin. Tunnilla harjoittelemme muutamia koiratanssiliikkeitä. ei pohjataito vaatimuksia.
KOIRATANSSI 1 , alkeet
4 x 50min, 87€
Ikäsuositus 5kk ->
Max. 4 koiraa
Kouluttaja Leea
Kurssilla harjoitellaan erilaisia koiratanssiin sopivia liikeitä ja temppuja, sekä lähdemme hieman myös ketjuttamaan niitä.
KOIRATANSSI 2, jatkokurssi
4 x 50min, 87€
Ikäsuositus 5kk ->
Pienryhmä max. 4 koiraa
Kouluttaja Leea
Jatkokurssilla harjoittelemme lisää temppuja ja liikkeitä, sekä lähdemme rakentamaan pidempiä liikeketjuja. Jatkokurssi suunnattu Koiratanssi 1 kurssin käyneille.

SIIRRY KAUPPAAN

Koiratanssikurssit järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa. Kurssit toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin ole mainittu.