Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Uudet peruutusehdot koskevat 12.10.2020 jälkeen tehtyjä ilmoittautumisia.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen löydät aina kyseisen kurssisivun alhaalta.

Myös varapaikoille on mahdollista ilmoittautua, jos kurssi on täynnä.

Ilmoittautuminen on aina sitova. Ilmoittautuminen koulutuksiin on tehtävä viimeistään 48h ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen paikkaa kannattaa kysellä puhelimitse (Leea 0440712801)  

Pidätämme oikeuden kurssien muutoksiin. Kursseilla on minimi raja toteutuakseen.

Noin viikkoa ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi infokirjeen ja laskun. Lasku tulee maksaa ennen ensimmäistä tuntia.

Peruutusoikeus 

Peruutusoikeus päättyy 10 vrk ennen kurssin alkua. Ennen tätä tehdyt peruutukset ovat maksuttomia. Tämän jälkeen palautamme kurssimaksun (90%) VAIN lääkärin- tai eläinlääkärin todistusta vastaan.  

Kurssin voi myös myydä itse eteenpäin, jos osallistuminen estyy. 

Kotikäyntien ja yksityistuntien kohdalla peruutus tai siirtopyyntö tulee tehdä 24h ennen sovittua aikaa. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden maksun.

Peruutukset on tehtävä sähköpostiin leea@lahenmurre.fi tai 0440712801

Poissaolot 

Yksittäiset väliin jäävät koulutuskerrat voi korvata osallistumalla korvaavalle tunnille. Korvaava tunti ei kuitenkaan välttämättä ole kyseisen kurssin tunnille, jos ryhmissä ei ole tilaa. Korvaus voi olla esimerkiksi jokin tutustumis- ja irtotunneista. Näistä sovimme aina tapauskohtaisesti.

Yksittäisistä poissaoloista tulee ilmoittaa etukäteen. Poissaolokorvaukset vain sähköpostilla leea@lahenmurre, jolloin teille tarjotaan korvausvaihtoehtoja. Poissaolosta tulee ilmoittaa myös kyseisen kurssin kouluttajalle, jonka puhelinnumeron löydät saamastasi infokirjeestä.