Pentuleikkikoulu

 

 

PENTULEIKKIKOULU
3 x 50min, 58€
Ikäsuositus aloitukselle 9-16 viikkoa

 

Max 6 koiraa

 

Pentuleikkikoulu on tarkoitettu  ensisijaisesti alle rokotusikäisille (16 vkoa)  pennuille, jotka eivät vielä voi tavata  vieraita, tuntemattomia aikuisia koiria. Pennut harjoittelevat sosiaalisia taitoja syntymästään lähtien emänsä ja pentuesisarustensa kanssa, ja tärkeää olisi jatkaa muihin koiriin sosiaalistamista heti luovutuksen jälkeen.  Murren pentuleikkikoulussa pentusi oppii sosiaalisia taitoja turvallisessa ja ohjatussa ympäristössä muiden samanikäisten pentujen kanssa.
Pentuleikkikoulu on kuin esikoulu pennulle. Pentuleikkikoulu on myös mukavin tapa aloittaa pikkupennun kanssa tutustuminen koulutushalliin ja ohjattuun koulutukseen, sillä jo leikkikoulussa harjoitellaan arjen hallintaa helpottavia käytöstapoja, kuten rauhoittumista, sekä tutustutaan turvallisesti ja pennun ehdoilla esimerkiksi erilaisiin pintamateriaaleihin ja rakennetaan jo suhdetta omistajaan.
 Pentuleikkikoulun jatkoksi sopii Murren Pentukurssi.
Kurssi järjestetään Koirakoulu Lahen Murren lämpimässä ja kodikkaassa koulutushallissa Hollolassa. Toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin mainita.

 

KATSO ALKAVAT KURSSIT /OSTA KURSSI