Pentuleikkikoulu

Pentuleikkikoulu     3x45min, 55€

Pentuleikkikoulu on tarkoitettu  ensisijaisesti alle rokotusikäisille (16 vkoa)  pennuille, jotka eivät vielä voi tavata  vieraita, tuntemattomia aikuisia koiria. Pennut harjoittelevat sosiaalisia taitoja syntymästään lähtien emänsä ja pentuesisarustensa kanssa, ja tärkeää olisi jatkaa muihin koiriin sosiaalistamista heti luovutuksen jälkeen.  Murren pentuleikkikoulussa pentusi oppii sosiaalisia taitoja turvallisessa ja ohjatussa ympäristössä muiden samanikäisten pentujen kanssa.
Lisäksi pentuleikkikoulu on mukavin tapa aloittaa pikkupennun kanssa tutustuminen koulutushalliin ja ohjattuun koulutukseen, sillä jo leikkikoulussa harjoitellaan arjen hallintaa helpottavia käytöstapoja, sekä tehdään hyödyllisiä käsittelyharjoituksia. Kurssin hintaan sisältyy Pennun tärkeimmät taidot-luento verkossa, johon saat pääsyn ilmoittautumisen jälkeen. Videoluennon tarjoaa Eläinkoulutusblogi.
Alk. la 12.1. klo 10.00   /Leea         TÄYNNÄ!
Alk. pe 18.1. klo 18.00   /Leea
Alk. ti 5.2. klo 16.00    /Janika
Alk. ti 5.3. klo 16.00    /Janika
Kirjoitathan ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoja kenttään mille kurssille ilmoittaudut. Kurssi järjestetään Koirakoulu Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa, Lahden kupeessa.

Ilmottaudu Kurssille

Kirjoitathan lisätietokenttään mille kurssille olet osallistumassa! Jos ei muuta mainita, kellonaika aina sama kuin aloituspäivänä.