JUMPPA
Eri pituisia koulutuksia (1-3 x 50min)
Ikäsuositus 6kk ->
Max. 4 koiraa
Jumpat sopii kaikille terveille, yli 6kk. harrastus- ja kotikoirille. Ryhmäjumppatunnilla voidaan käyttää välisermejä, mutta jumppaaminen on turvallisempaa, jos toiset paikalla olevat koirat eivät ole kovin suuri häiriö. Koiran pitäisi pystyä keskittymään omiin harjoituksiin. (Reaktiivisille suosittelemme yksityisohjausta).
Jumpassa treenataan kehonhallintaa, tasapainoa ja koordinaatiota. Välineillä ja ilman välineitä. Harjoitukset ovat vaiheittain eteneviä, ja koirat kehittyvät niissä omaan tahtiinsa. Tärkeää on, että koira itse oppii käyttämään kroppaansa oikein. Hyvä kehonhallinta on tärkeää erityisesti harrastus- ja työkoirilla, mutta vähentää myös kotikoirien tapaturmariskiä. Lisäksi jumppa on mukava tapa aktivoinda koiraa. Harjoitteita tehdään motivoimalla koiraa palkitsemalla, joten osallistujilla tulisi olla koiran koulutuksen perusteet hallussa (Palkkimerkki/palkkion ajoitus).
Kouluttaja Liisa, Urheilukoirien fyysisen harjoittelun ohjaaja. Kouluttajalla ei ole kuitenkaan pätevyyttä suunnitella jumppia koirille, joilla on sairauksia (esim.nivelrikko, spondyloosi…) tai leikkaustoipilaille. Heille suosittelemme eläinfysioterapeutin laatimia harjoituksia.
Kurssi järjestetään Koirakoulu Lahen Murren koulutushallissa.
Kurssi toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin mainita.

  OSTA KURSSI