REAKTIIVISTEN KURSSIT

 

 

REAKTIIVISTEN KURSSI 1

3 x 50min, 78€
Max. 4 koiraa
Ei pohjataitovaatimuksia
Kouluttaja Tanya /Leea

 

Kurssi on matalan kynnyksen kurssi osallistua haasteellisestikin reaktiivisen koiran kanssa. Kurssilla huomioidaan myös omistajan mukavuus tilanteessa. Reaktiivisen koiran kanssa koulutuksiin tuleminen on usein jännittävää ja ajatus koiran mahdollisesta käyttäytymisestä hirvittää ja hävettää omistajaa jo etukäteen.
Kurssilla lähdetään rakentamaan yksinkertaisten harjoitusten avulla rutiineja esimerkiksi halliin /treeneihin tulemiseen, sekä häiriön sietoon ja kierrosten tasaamiseen. Tunnit aloitetaan aina ensiksi ilman koiria, jotta voidaan rauhassa porukalla keskustella kuinka toimitaan ja sopia vuorot. Ensimmäisellä kerralla koirat aloittavat yksi koira kerrallaan. Koiria hallissa /treenissä pääsääntöisesti on kerrallaan kaksi, jolloin treeniajat eivät veny liian pitkiksi ja kuormittaviksi, vaan koirat voidaan tauottaa esimerkiksi autoissa.
Sisältö ja toteutus räätälöityy myös paljon ryhmän mukaan.
Kurssi toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin mainita.
Koulutukset toteutetaan Lahen Murren koulutushallissa, Hollolassa. Kesäkaudella myös Lahdessa Joutjärven kentällä ilmarisentiellä (merkattu LAHTI, ulkokurssi).

 

SIIRRY KAUPPAAN

Jatkossa tarjontaan tulossa myös lisää erilaisia vaihtoehtoja reaktiivisille koirille.