Anu Juhola

Olen Anu Juhola, koiraksi melkein itsekin kasvanut, ja kokemuksen kautta oppinut koiran ohjaaja sekä uraa aloitteleva koirakoulun kouluttaja. 

Mielestäni on hienoa voida kommunikoida toisen eläinlajin kanssa siten, että suhteen luominen molemmille osapuolille on luottamuksen arvoista. Kehittymisen halu on suuri, ja haluankin rakentaa urani yhdessä koirien kanssa.

Tällä hetkellä kanssani asustaa cockerspanieli neiti Aada, joka on tullut meille kodinvaihtajana muutama vuosi sitten. Aadan kanssa touhutaan, ja kokeillaan kaikkea koirakolle mieleistä aktivointia aina monipuolisista tempuista perus tottelevaisuuteen sekä hajutyöskentelyyn.

Vuoden 2022 vietin Suomen Puolustusvoimissa naisten vapaaehtoisessa asepalveluksessa. Tästä viimeisen puoli vuotta toimin sotakoiraosaston ryhmänjohtajana sekä sotakoiraohjaajana kahdelle nuorelle saksanpaimenkoiralle.

Olen saanut ymmärrystä nuorien opaskoirien ensimmäisestä vuodesta lähipiirissäni olevien labradorinnoutajien kanssa työskennellessä. Koirahistoriaani sisältyy koko elämäni varrelta tuttavuuksia muunmuassa seuraavista roduista: valkoinenpaimenkoira, portugalin vesikoira, tiibetinspanieli sekä newfoundlandinkoira.

Kouluttajana haluan olla helposti lähestyttävä niin koiralle kuin omistajallekin. Haluan auttaa koirakkoa löytämään yhteisen kielen ja tavan toimia, jotta yhdessä tekemisestä nauttii molemmat osapuolet. Motivaatio, luottamus ja kommunikointi ovatkin arvomaailmani toiminnassa kuin toiminnassa.

Nähdään tunneilla!

Katja

Olen Katja Silander, Lahen Murren ja Turun Murren perustaja, ja yrittäjä. Olen koko elämäni harrastanut koiria sekä hevosia, ja tällä hetkellä kotoa löytyy valkoisetpaimenkoirat Suzi, Masi, PiiPii, Pinkki sekä beauceron…

 

...Jatka lukemista

Jaana

Olen Jaana Pohjola, eläinten käytösneuvoja MSc, BSc.Olen valmistunut vuonna 2011 Portsmouthin yliopistosta ja auttanut siitä asti eläinten omistajia erilaisissa ongelmatilanteissa…

 

... Jatka lukemista

Janika

Olen Janika Silfverberg, viittä vaille valmis eläintenkouluttaja. Tavoitteenani on lisätä eläinten kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä vuorovaikutusta eläimen ja ihmisen välillä.

Tokossa päämääränäni on auttaa…

... Jatka lukemista

Leea

Olen Leea Sarén, kahden rescuekoiran omistaja Lahdesta. Kiinnostukseni koirien käyttäytymiseen ja kouluttamiseen on alkanut omien koirieni ja niiden tuomien haasteiden myötä… 

 

... Jatka lukemista

Niina

Olen Niina Knuters Eläinpalvelu TassuRiihestä. Valmistuin keväällä 2012 Eläinkouluttajaksi Suomen Eläinkoulutuskeskukselta ja syksyllä 2012 aloitin Eläinkoulutuskeskuksella vuoden kestävän…

 

... Jatka lukemista