JÄLKIKOULUTUKSET     Tulossa taas kesällä 2022!
Jäljestys on mitä mainioin tapa virikkeistää koiraa ja tarjota sille lajityypillistä käytöstä. jäljestäminen ja nenäkäyttö onkin koirille varsin luontaista. Jäljestys sopii harrastuksena myös koirille, joita ei voi pitää vapaana. Jäljestystä voi harrastaa tavoitteellisesti koemielessä tai ihan vaan puuhasteluna.
VIRIKEJÄLKIKURSSI

3 x 60min, 68€

 

Ikäsuositus 4kk ->

 

Max. 4 koiraa
Ei pohjataitovaatimuksia

 

Kurssilla harjoitellaan jäljentekoa ja jäljestämistä ruokaa tai herkkuja käyttäen. Kurssi sopii kaikenlaisille koirille. Kurssilta saat vinkkejä koiran virikkeistämiseen arjessa jäljestystä käyttäen.
Kurssi toteutetaan myllyntiellä Virenojalla maastossa.
JÄLKIKURSSI, jäljestämisen alkeet
Luento + 5 x 90min, 137€

 

Ikäsuositus 5kk ->

 

Max. 4 koiraa
Ei pohjataitovaatimuksia

 

 

Jäljestämisen alkeet. Kurssi on suunnattu aloittelijoille tavoitteelliseen jäljestämiseen lajista riippumatta. Kurssin hinta sisältää jokaiselle osallistujalla oman naksuttimen.

 

Kurssin ensimmäinen kerta on luento, jolloin koiria ei mukana. Luento pidetään Lahen Murren hallilla Hollolassa.  Koulutuskerrat ovat ulkokentällä Lahdessa, ilmarisentiellä, sekä ahtialassa alanummenkadun heikkakentällä.
Kurssit toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kellonaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin ole mainittu.