PALKKAUS & MOTIVAATIO -KURSSI
2 x 50min, 50€
Ikäsuositus 4kk ->
Pienryhmä, max. 4 koiraa
Palkkion tarkoitus on vahvistaa haluttuja käytöksiä. Palkkiona toimii vain ne asiat, jotka koira itse kokee palkitsevina ja ilman tällaista palkkiota on vaikea vahvistaa käytöstä.
Jotta koiran tekemiseen ja oppimiseen saadaan tehokas moottori, on tärkeää, että koiralla on motivaatio kohdallaan. Hyvä motivaatio myös nopeuttaa oppimista. Aina ei kuitenkaan ole helppoa löytää sopivaa palkkiota, josta koira aidosti motivoituisin. Koirat ovat tässä suhteen myös hyvin erilaisia. Motivaatiota ja palkkausta voidaan kuitenkin rakentaa, sekä erilaisilla ”testeillä” kokeilla niiden arvoa ja löytää toimivia palkkioita. Oikeat palkkiot ei aina ole nami ja/tai lelua. Ja siinäkin, miten niitä käytetään voi olla huimasti eroa. Koirasi on se kuitenkin se, joka päättää mistä motivoituu. Eli kysytään siltä.
Kurssilla saat tärkeää informaatiota omasta koirastasi ja pääset kokeilemaan erilaisia palkkioita. Kurssilla tehdään palkkionvalinta tehtäviä.
Kurssi sopii yhtä hyvn niin arkikouluttamisen palkkiohaasteisiin, kuin esimerkiksi harrastajille. Hae uutta motivaatiota kouluttamiseen!
Koulutuksia pidetään Lahen Murren koulutushallissa Hollolassa, sekä kesäkaudella Lahdessa ilmarisentien kentällä. Kurssit toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin ole mainittu.

 

SIIRRY KAUPPAAN