Tanja Laakso

Olen Tanja Laakso, eläinkouluttajaksi valmistunut Suomen Eläinkoulutuskeskukselta vuonna 2013. Tällä hetkellä opiskelen Taitotalolla eläintenkouluttajan ammattitutkintoa ja valmistun loppuvuodesta -23.
Hihnakouluttaja- koulutuksen, sekä Kiva Käsittelijä- kouluttaja- koulutuksen kävin 2022.
 Olen vetänyt seuratasolla agility- ja rally-tokoryhmiä. Lahen Murrella kouluttajana olen toiminut vuodesta -20, tarjoten erilaisia kursseja kaiken ikäisille koirille arjentaidoista, käsittelyyn, hihnataitoihin, sekä eri harrastuslajeja.
Olen harrastanut omien koirieni kanssa aktiivisesti agilitya ja rally-tokoa, sekä kilpaillut näissä lajeissa.
Kotoa löytyy tällä hetkellä kolme koiraa; kaksi bordercollieta ja sekarotuinen. Vanhin bordercollieni Sara onkin syy siihen, miksi olen itse kouluttajaksi päätynyt. Sara tuli minulle kodinvaihtajana toisen bortsuni kaveriksi ja arjen haasteet vaativat ongelmakoirakouluttajan etsimistä, mutta en ollut tyytyväinen löytämiini metodeihin. Aloin etsimään itse tietoa ja löysin tieni näin ollen tieteellisesti tutkitun kouluttamisen pariin.
 Eläinlähtöisyys koulutuksessa on minulle tärkeä arvo ja minua kiinnostaa todella paljon suhde eläimeen ja vuoropuhelu eläimen kanssa. Yhteisillä pelisäännöillä päästään koulutuksessa ja arjentaidoissa pitkälle.
Nähdään kursseilla!