OSALLISTUMINEN

YLEISTÄ

Koiran haltijana asiakas vastaa oman koiransa turvallisuudesta, sekä koiran muille mahdollisesti aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista koulutuksen aikana. Sekä lisäksi myös omasta ja lastensa turvallisuudesta. Koulutukset eivät sisällä erillistä vakuutusta osallistujille.

Koulutuksiin /puuhapuistoon ei voi osallistua, jos

  • koiralla on juoksut
  • koira on sairas
  • koiraa ei ole rokotettu Suomen kennelliiton rokotusohjeistuksen mukaisesti

Katso peruutusehdot!

Koirakoulu pidettää oikeuden

  • perua alkavan kurssin, esimerkiksi jos kurssin minimi osallistujamäärässä ei täyty
  • muuttaa kurssin aikataulua 
  • käyttää tuuraavaa kouluttajaa

ILMOITTAUTUMINEN /VARAUKSET

Ilmoittauminen koulutuksiin on sitova!

Ilmoittautuessasi Lahen Murren koulutuksiin hyväksyt tällä sivulla mainitut ehdot.

Ilmoittautuminen /varaaminen tapahtuu palvelusta riippuen verkkokaupan, ilmoittautumiskaavakkeen tai yhteydenoton kautta.

Teihin ollaan yhteydessä sähköpostilla. Info- ja vahvistuskirjeet lähetetään sähköpostilla. Seuraa myös roskapostiasia, sillä toisinaan viestimme voivat ohjautua sinne.

VARASIJALLE ILMOITTAUTUMINEN

Varasijalle ilmoittautuminen tapahtuu aina sähköpostilla leea@lahenmurre.fi.  Ilmoittautuminen ei ole sitova. Mikäli saat paikan jonon kautta, mutta et halua ottaa paikkaa vastaan, ilmoitathan siitä meille heti. Tällöin voimme tarjota paikkaa seuraavana jonossa olevalle. Jos olet ilmoittautunut sekä jonoon että myöhemmin järjestettävälle kurssille, ja saat peruutuspaikan, muistathan perua toisen kurssi-ilmoittautumisen.

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

MAKSUEHDOT

Verkkokaupan kautta tapahtuvien palveluiden maksuehdot määräytyvät palveluntarjoajan mukaan.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

PERUUTUSEHDOT

Kurssin/irtotunnin peruuttaminen:

Kurssin osallistumisen peruuttaminen on veloitukseton, kun se tehdään 5 vuorokautta ennen kurssin/koulutuksen aloitusta. Maksusta palautetaan asiakkaalle tällöin 100%. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista, jotka on tehty kuitenkin ennen koulutuksen alkua maksusta palautetaan 50%. Peruuttamattomista paikoista, sekä kesken jätetyistä kursseista veloitamme täyden maksun, tiettyjä poikkeuksia lukuunottamatta. Peruutukset tulee tehdä sähköpostilla leea@lahenmurre.fi.

Sairastuminen /juoksut:

Jos juoksut alkavat ja peruuntuminen tapahtuu 5 vuorokautta tai sitä aikaisemmin ennen koulutuksen alkua, menee peruuntuminen yleisien peruutusehtojemme mukaisesti ja asiakkaalle palautetaan 100% maksusta. Jos taas peruuntuminen juoksujen takia tapahtuu alle 5 vuorokautta ennen koulutuksen alkua saa asiakas maksunsa mukaisen hyvityksen Lahen Murren tuleviin koulutuksiin. Mikäli juoksut tulevat kesken kurssin katso kohdasta poissaolot.

Pidemmissä (yli viikko) sairastapauksissa, jotka aiheuttavat kurssiosallistumisen peruuntumisen ja niistä ilmoitetaan ennen kurssin alkua maksu hyvitetään kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan. Lyhyemmissä sairastapauksissa (alle viikko) katso kohdasta poissaolot.

Kotikäynnin/yksityisohjauksen/ teams-tapaamisen peruuttaminen:

Peruutus tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä sähköpostilla leea@lahenmurre.fi , jolloin hyvitämme maksun kokonaisuudessaan tai sovimme uuden ajan. Sitä myöhemmin tulleista peruutuksista veloitamme täyden maksun.

Puuhapuistoajan peruuttaminen:

Peruutus tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä sähköpostilla leea@lahenmurre.fi , jolloin hyvitämme maksun kokonaisuudessaan. Sitä myöhemmin tulleista peruutuksista veloitamme täyden maksun.

Hallivuokrauksen peruuttaminen:

Yksittäisen vuokratunnin peruutus tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä sähköpostilla leea@lahenmurre.fi , jolloin hyvitämme maksun kokonaisuudessaan tai sovimme uuden ajan. Yli kolmen tunnin hallivaraukset tulee peruuttaa 5 vuorokautta ennen varaus päivää. Tällöin maksusta palautetaan/hyvitetään 100%. Sitä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% maksusta.

Maksujen palautus /hyvitys:

Palautukset ja hyvitykset tehdään, jos asiakas on yllä mainittujen ehtojen mukaisesti niihin oikeutettu. Verkkokaupan kautta tehdyissä ostoksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona).

Lahen Murren laskutusjärjestelmän kautta (kuten esimerkiksi yksityisohjaukset, tilauskoulutukset ja hallivuokraus) palautus tehdään tilisiirtona niissä tapauksissa missä asiakas on maksun ehtinyt jo suorittaa. Muussa tapauksessa lasku mitätöidään järjestelmästä Lahen Murren toimesta.

Peruuntuminen Lahen Murren toimesta:

Jos koulutus peruuntuu Lahen Murren toimesta katsotaan asiakkaan kanssa ensisijaisesti korvaava koulutus tilalle tai hyvitys maksun mukaisella summalla Lahen Murren muihin koulutuksiin. 

Yhteydenotot sähköpostilla leea@lahenmurre.fi

VAKIRYHMÄSTÄ IRTISANOUTUMINEN

Vakiryhmässä treenaavan tulee irtisanoa paikkansa viimeistää kaksi viikkoa ennen seuraavan kuukauden alkua.

POISSAOLOT

Sairauden ollessa lyhytaikainen (esim. yksi viikko) sovitaan asiakkaan kanssa mahdollisesta korvaustunnista, joka määräytyy sillä hetkellä olevien vaihtoehtojen mukaan tai hyvitetään kurssin kertamaksun verran Lahen Murren muihin koulutuksiin.

Juoksujen johdosta tapahtuvissa poissaoloissa sovitaan asiakkaan kanssa mahdollisesta korvaustunnista, joka määräytyy sillä hetkellä olevien vaihtoehtojen mukaan tai hyvitetään kurssin kertamaksun verran Lahen Murren muihin koulutuksiin.

Muut yksittäiset poissaolot, kuten lomamatkat, jotka on ilmoitettu ennen kurssin alkua tai viimeistään vuorokausi ennen sovitaan asiakkaan kanssa mahdollisesta korvaustunnista, joka määräytyy sillä hetkellä olevien vaihtoehtojen mukaan tai hyvitetään kurssin kertamaksun verran Lahen Murren muihin koulutuksiin. Korvaus oikeuttaa kuitenkin vain yhden kerran poissaolokorvaukseen kurssin aikana, ellei kyseessä ole juoksut tai sairastapaus.

Yhteydenotot sähköpostilla leea@lahenmurre.fi

YHTEYDENOTOT

Tiedustelut, kysymykset ja yhteydenotot hoituvat parhaiten sähköpostitse leea@lahenmurre.fi.
Puhelinsoittoihin emme pysty kouluttaessamme valitettavasti aina vastaamaan.

TIETOSUOJASELOSTE

ERIMIELISYYSTILANTEET

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Kuluttaja-asiakkaalla on
oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet
kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen
asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee
olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan
(www.kuluttajaneuvonta.fi). Kuluttajalla on lisäksi mahdollisuus käyttää
myös Euroopan komission ylläpitämää verkkovälitteistä
riidanratkaisufoorumia (http://ec.europa.eu/odr). Asiakas voi nostaa
sopimuksen velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen
Koirakoulu Lahen Murrea vastaan joko Koirakoulu Lahen Murren kotipaikan
käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan
käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Jollei
Asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään
Lahen Murren kotipaikan käräjäoikeudessa.
Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja
kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien
ratkaisemiseen.