HIHNATAIDOT -kurssi
3 x 50min, 72€
Ikäsuositus 6kk ->
Pienryhmä, max. 4 koiraa
Hihnassa vetäminen ja tempoilu kuluttaa sekä taluttajan että koiran hermoja. Kurssilla treenataan erilaisia taitoja tukemaan mielekästä hihnakävelyä ja näin koirat oppivat uuden tavan kulkea hihnassa, kun se opetetaan niille ilon kautta. Tule Koirakoulu Lahen Murren kurssille, niin voit uudelleen löytää kadotetun lenkkeilyn ilon!
Hihnakäytös koostuu erillisestä taidosta. Kurssilla käydäänkin läpi erilaisia harjoitteita ja menetelmiä, ns. tukitaitoja, joista rakentuu hallitumpi ja vuorovaikutteisempi ulkoilu koiran kanssa. Koirakkojen haasteet hihnalenkkeilyssä ovat hyvin erilaisia, josta syystä myös harjoitukset tulisi aina räätälöidä koirakon mukaan. Näin myös teemme ja saatat samalla itse oppia tuntemaan oman koirasi paremmin.
 Kurssi sopii nuoremmillekin koirille hihnakäytöksen opetteluun tai vartuneemmallakkin, jonka kanssa hihnakäytöstä halutaan petrata.
Kurssi toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin mainita.
Koulutukset toteutetaan  lämpimässä Lahen Murren koulutushallissa, Hollolassa. Kesäkaudella myös Lahdessa Joutjärven kentällä ilmarisentiellä (merkattu LAHTI, ulkokurssi).
Kurssi sopii myös esimerkiksi Pentu- tai Arkitaitokurssin lisätreeniksi hihnakäytökselle

 

SIIRRY KAUPPAAN

 

Jos haluamasi kurssi on ehtinyt täyttyä voit myös ilmoittautua varasijoilla sähköpostilla leea@lahenmurre.fi