Aktivointi ja virike

AKTIVOINTI JA VIRIKE
Tuntuuko, että koirallasi riittää virtaa enemmän kuin sinulla? Haluaisitko, että koirasi nukahtaisi rauhallisena ja tyytyväisenä iltaisin?
Jokainen koira rodusta riippumatta kaipaa paitsi liikkuntaa, myös ”aivojumppaa”, ja vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea voimme keksiä koiran energiaa ja työskentelyintoa purkaaksemme.
Koirakoulu Lahen Murren aktivointi- ja virikkekurssilla pelataan älypelejä, tehdään virikeratoja, naminetsintä aktivitteeteja, sekä opetetaan koiralle erilaisia temppuja ja tehtäviä.
Lisäksi saat ideoita oman koiran virikkeistämiseen kotona, jonka päämääränä kokonaisvaltaisempi hyvinvointi. Kurssit ja tunnit toteutuu vaihtuvilla tehtävillä ja tempuilla , joten kursseille ja irtotunneille voi osallistua uudestaan ja uudestaan. Ja jos osuu samoja tehtäviä lähdetään niitä  koirakon mukaan haastamaan.
KATSO VIDEO
AKTIVOINTI – JA VIRIKETUNTI
1 x 50min, 25€
Ikäsuositus 4kk ->
Max. 5 koiraa
Ei pohjataito vaatimuksia.
AKTIVOINTI – JA VIRIKEKURSSI
Eri mittaisia kursseja
Ikäsuositus 4kk ->
Max. 5 koiraa
Ei pohjataitovaatimuksia
Tavoitteena on myös saada ohjaajat ymmärtämään paremmin koiran omaehtoisen tarjoamisen kautta tapahtuvaa oppimis- ja koulutusprosessia, jonka seurauksena minkä tahansa tempun opettaminen arjessa on helpompaa.
SIIRRY KAUPPAAN
Aktivointi- ja virikekoulutukset järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa, sekä kesäkaudella myös Lahdessa Joutjärven kentällä ilmarisentiellä (Lahden kurssit merkattu ”Lahti, ulkokurssi”).  Kurssit toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kellonaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin ole mainittu.