Ongelmakäytöskoulutus

Lahti ja lähiseutu!

ONGELMAKÄYTÖSKOULUTUS /KOTIKÄYNTI

 

Onko koirallasi jokin ei-toivottu käytös, johon haluaisit ammattilaisen neuvoa ja tukea?
Mitä varhaisemmassa vaiheessa ei- toivottuun käytökseen puututaan, sitä helpompaa tilanteen muokkaaminen on. Hyvä nyrkkisääntö on muistaa, että kaikki, mikä tapahtuu, vahvistuu – niin hyvässä kuin pahassa. Ei siis kannata jäädä odottamaan, että asia korjaantuisi itsestään, vaan toimintamalleja on muutettava, jos haluaa koiran käytöksen muuttuvan. Käytöksen muokkaaminen on prosessi, joka usein koostuu useasta palasta ja saattaa viedä aikaakin.
Tärkeää on kuitenkin muistaa, että yksikään ongelma ei ratkea kuten televisiossa, vaan koulutus vaatii aina omistajalta sitoutumista ja johdonmukaista koulutusta.
Käytöskartoituksessa perehdymme laajemmin ongelmaan.  Emme keskity vain oireeseen, vaan syyhyn käytöksen takana. Mikä käytöstä aiheuttaa ja mikä sitä pitää yllä, sekä mietimme koulutusta tukevia tukitoimia, joita voisimme koiran arjessa muuttaa. Sen lisäksi katsomme teille sopivat harjoitukset ja käynnistämme niitä. Varsinainen kouluttaminen jää kuitenkin omistajalle.
Käytännössä kartoituksen tekeminen tarkoittaa sitä, että omistaja täyttää laajan esitietokyselyn ennen tapaamista, sekä tarvittaessa lähettää kouluttajalle videota käytöksestä ennakkoon. Näinden pohjalta tapaamisessa haastatellaan sitten lisää.
Käytössä käyttäytymistieteisiin ja oppimispsykologiaan perustuvat positiivisen vahvistamisen koulutusmenetelmät. Käytöskartoituksista ja niiden pohjalta tehdyistä ohjauksista vastaa eläinkenkouluttajan erikoisammattitutkinnon suorittanut ja käytösongelmiin erikoistunut kouluttajamme Leea.

 

 

 

Hinta 75€/h Sis. alv.24%, kartoituksen tekeminen, koulutusohjeet, sekä tarvittaessa kooste jälkikäteen s-postitse, lisäksi matkat (max 20km).  Ylimenevät kilometrit laskutamme 0,53€/km.

Käytöskartoitus tehdään koirakon kotona tai Lahen Murren hallilla tai muussa sovitussa paikassa. Tilanteesta riippuen myös mahdollisuus teamsin välityksellä tapahtuvaan etäkonsultaatioon, josta löydät alempaa lisää tietoa.
Joskus omistaja löytää yhteisen sävelen koiransa kanssa jo yhden tapaamisen jälkeen, mutta toisinaan tarvitaan pari lisäkoulutuskertaa tai jatkokonsultaatiota.
KIRJOITA yhteydenottolomakkeen viesti-kenttään millaisiin haasteisiin kaipaisitte apua, niin teemme teille ehdotuksen tarvittavasta ajasta ja paikasta.

 

TEAMS-ETÄAPU

 
Nettin välityksellä Teams-kokouksena toteutettava konsultaatio. Tarvittaesssa tähän liitetään käytös- ja hyvinvointikartoitus laajan esitietokyselyn avulla.
Hinta 50€/h (sis. alv. 24%)

Ota yhteyttä