BH-KOULUTUS
Mikä on BH -koe? BH koe on esikoe palvelus- ja pelastuskoirakokeisiin ja se mittaa koiran koulutustasoa ja yhteiskuntakelpoisuutta. Kokeeseen saa osallistua kaikenrotuiset koirat, jotka on tunnistusmerkitty ja rekisteröity Suomen Kennelliiton hyväksymään koirarekisteriin tai ylläpitävään omistajarekisteriin. Ikäraja kokeeseen on Suomessa 12kk. Vain käyttäytymiskokeen suorittaneet koirat voivat jatkaa muihin palvelus- ja pelastuskoeluokkiin suoritettuaan koulutustunnuksen BH. Tottelevaisuuskoe osuus pitää sisällään: Seuraaminen sekä taluttimessa että vapaana, liikkeestä istuminen, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo sekä paikallaolo. Kaupunkiosuus pitää sisällään: Julkisella tai liikennöidyllä alueella normaali ja positiivinen suhtautuminen liikenteeseen, ihmisiin, koiriin, pyöräilijöihin ja muihin tavallisestikin liikenteessä tavattavissa asioihin, sekä paikallaoloa kytkettynä.
BH-KURSSI
6 x 50min, 142€
Ikäsuositus aloitukselle 4kk ->
Pienryhmä, max. 4 koiraa

 

Kurssi kohti hyväksyttyä käyttäytymiskoetta!
Kurssi sopii kaikenikäisille, joiden tavoitteena on osallistua käyttäytymiskokeeseen. Aikuisilta koirilta odotetaan kurssille osallistumiseksi jo tarvittavia pohjataitoja tottelevaisuuskoulutuksen osalta.
Kurssilla tehdään harjoitteita, jotka luovat hyvää pohjaa BH-koetta ja jatkotavoitteita kohti. Kurssilla harjoittelemme tottelevaisuus liikkeitä ja kaaviota, tutustumme koe-ohjeeseen, harjoittelemme tarvittavia taitoja kaupunkiosuuteen. Panostamme motivaatioon, yhteiseen tekemiseen ja teknisiin taitoihin. Kurssilla huomioidaan koiran koulutustaso ja koulutus toteutetaan huomioiden koiran ikä, koulutushistoria ja tavoitteet. Osallistujilta toivotaan myös omaa aktiivisuutta kotiharjoitteluun kunrssin aikana.
 
Kurssit järjestetään Lahen Murren hallilla Hollolassa ja kesäkaudella Lahdessa ilmarisentien kentällä. Kurssit toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin mainita.

 

 

SIIRRY KAUPPAAN