NÄYTTELYKOULUTUKSET
Näyttelykoiralta vaaditaan tiettyjä taitoja, kuin missä tahansa koiraharrastuksesjalissa, joten niitäkin tulisi opettaa koiralle. Ja kun taidot ovat koiralle tuttuja jo ennen kehään menoa ja kun ne opetetaan koiralle postiivisesti vahvistamalla, on koira kehässä itsevarmempi ja iloisempi esiintyjä. Tämä vähentää myös monille koirille näyttelyjen tuomaa stressiä ja vähäntää pakotteiden, kuten kiinnipitämisen ja paineella ohjaamisen tarvetta. Käsittelytilanteisiinkin voimme opettaa koiralle tukitaitoja. Näyttelytkin voivat olla koiran ja omistajan yhteinen mukava harrastus, kun se rakennetaan oikein.
NÄYTTELYTAIDOT -kurssi
5 x 50min,  114€
Ikäsuositus 3kk ->
Max. 5 koiraa
Ei pohjataito vaatimuksia. Lahen Murren Näyttelytaidot-kurssi keskittyy taitojen tekniseen kouluttamiseen positiivisesti ja koiralähtöisesti. Koulutuksessa harjoitellaan seisomista, vierellä kulkemista, sekä erityisesti näyttelyihin liittyviä käsittelytilanteita. Tavoitteena iloinen ja rento näyttelykoira. Kun pohjataidot näyttelyihin alkavat olemaan hallussa tai sinulla on enemmän tarvetta”kisatreeneihin”, niin näyttelyn kehätreenit ovat silloin passeli vaihtoehto. Löydät ne alempaa tältä sivulta.
Tunnilta omistaja saa myös työkaluja jatkaa koiran tarvitsemien taitojen kouluttamista kotona.
Sopii kaiken rotuisille koirille.
NÄYTTELYN KEHÄTREENIT
1 x 50min, 15€
Ikäsuositus 4kk ->
Max. 6 koiraa
Pohjataidot: Näyttelytaidot kurssi, perustaitojen harjoittelu jo aloitettu tai näyttelykokemusta.
Kehätreeni toteutetaan ”kisatreenin” omasesti. Näyttelyn kehätreeneissä pääset harjoittelemaan kehässä toimimista, häiriönsietoa, tuomarin käsittelyä, sekä myös rauhoittumista odottamiseen. Myös tällä tunnilla asioita opetetaan positiivisesti ja koiralähtöisesti. Treenissä saatte koiran kanssa kokemusta näyttelytilanteesta, sekä eläintenkouluttajan opastuksen näyttelytaitojen kouluttamiseen ilon kautta.

 

HUOM. Näyttelyiden käsittelytilanteita pääsee harjoittelemaan intensiivisemmin Käsittely ja luoksepäästävyys -kurssilla. Sopii esimerkiksi koirille, joilla haasteita tuomaria kohtaan. Lue lisää.
SIIRRY KAUPPAAN
Näyttelykoulutuksia järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa, sekä kesäkaudella myös Lahdessa Joutjärven kentällä ilmarisentiellä (Lahden kurssit merkattu ”Lahti, ulkokurssi”).  Kurssit toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin ole mainittu.