Kontaktikurssi

Tavallisessa arjessa luottamussuhteen ja yhteistyön perusta on se, että koira osaa ja ennen kaikkea HALUAA kysyä omistajaltaan lupaa erilaisiin asioihin.
Lisäksi kontaktipelillä voi rakentaa hallintaa suhteessa ympäristön ärsykkeisiin. Mitäpä jos koirasi toisen koiran nähdessään ottaisikin oma-aloitteisesti kontaktin ohjaajaan? Joskus voi olla myös tilanteita, joissa luvan kysyminen voi toimia jopa koiran henkivakuutuksena!
Jos tuntuu, että koiraltasi on ajoittain kontakti hukassa, niin tule tälle kurssille! Rakennetaan kontaktista ohjaajaan kannattavaa toimintaa erilaisten harjoitteiden, ja tietenkin palkitsemisen avulla!

 

KONTANKIN TEHOKURSSI   (2x50min, 45€)
Alk. ti 12.2. klo 18.00    / Janika
Alk. ti 26.2. klo 17.00     / Janika
Alk. pe 8.3 klo 18.00    /Leea
Alk. ke 3.4.  klo 17.00    /Leea

 

 KONTAKTIKURSSI   (4X50MIN, 85€)
Alk. ke 6.3. klo 16.00     /Leea
Alk. su 17.3. klo 16.00     /Satu

 

Kontaktikurssi järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa, Lahden kupeessa. Kursseille otetaan max. 5 koiraa.
KIRJOITATHAN ILMOITTAUTUMISEN LISÄTIETOJA KENTTÄÄN MILLE KURSSILLE OLET ILMOITTAUTUMASSA. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan.

Ilmoittaudu Kurssille

Kirjoitathan lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa