Rally-toko

Rally-toko on hauskaa tekemistä yhdessä; tärkeintä radalla ja treeneissä on iloinen mieli. Kurssilla tutustutaan pääasiassa alokasluokan liikkeisiin ja tehtäväkyltteihin. Lisäksi tehdään harjoitteita, joita tehtävien sujuva suorittaminen edellyttää.
Rally-toko on 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa kehitetty laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Rally-tokossa huomioidaan ohjaajan ja koiran välinen iloinen yhteistyö, ja koiraa saakin kehua ja kannustaa koko suorituksen ajan toisin kuin monissa muissa kilpailulalajeissa. Rally-tokosta tuli kennelliiton alainen virallinen kisalaji vuonna 2014 ja laji on siitä lähtien nostanut koko ajan suosiotaan. Voit tutustua lisää rally-tokoon Rally-tokoyhdistyksen sivuilla. 

 

RALLY-TOKON TUTUSTUMISTUNNIT (1x50min, 25€)    /Leea

 

To 24.1. klo 17.00

La 2.2. klo 10.00

Pe 15.2. klo 16.00

RALLY-TOKON ALKEISKURSSI   (5x50min, 105€)    / Leea

 

Alk. to 3.1. klo 20.00         (TÄYNNÄ)

Alk. ke 6.2. klo 11.00

Alk. pe 22.2. klo 19.00

 

Huom! Jos et ole käynyt missään kursseilla/koulutuksessa, suositellaan ennen lajikurssille osallistumista esimerkiksi Koirakoulu Lahen Murren Perustaitokurssia.

 

 

RALLY-TOKON JATKOKURSSI  4×50 min, 85€    /Leea

 

Alk. la 16.2. klo 11.00  (EI VIIKOLLA 9)

 

Jos olet käynyt alkeiskurssin, tai tunnet Rallyn perusteet, voit tulla Rallyn jatkokurssille. Huom! Voit myös kysyä paikkaa, vaikka olisit käynyt alkeet muualla!

 

RALLY-TOKON VAKIRYHMÄT

 

Oletko harrastanut rallya aikaisemmin? Tule rally-tokon vakiryhmään (85€/kk). Vakiryhmä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Torstaisin klo 19 ALO-AVO- vakiryhmässä yksi paikka vapaana!

 

 

Kaikki Rally-kurssit järjestetään Lahen Murren lämpimässä (kesällä viileässä) koulutushallissa Hollolassa, Lahden kupeessa.
Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan!

 

KIRJOITATHAN ILMOITTAUTUMISEN LISÄTIETOJA KENTÄÄN MILLE KURSSILLE/TUNNILLE OLET ILMOITTAUTUMASSA.

 

Ilmoittaudu Kurssille

 Kirjotathan lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa.