Rally-toko

RALLY-TOKO KOULUTUKSET 

Rally-toko on hauskaa tekemistä yhdessä; tärkeintä radalla ja treeneissä on iloinen mieli.

 

Rally-toko on 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa kehitetty laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Rally-tokossa huomioidaan ohjaajan ja koiran välinen iloinen yhteistyö, ja koiraa saakin kehua ja kannustaa koko suorituksen ajan toisin kuin monissa muissa kilpailulalajeissa. Rally-tokosta tuli kennelliiton alainen virallinen kisalaji vuonna 2014 ja laji on siitä lähtien nostanut koko ajan suosiotaan. Voit tutustua lisää rally-tokoon Rally-tokoyhdistyksen sivuilla. 

Rally-kurssit järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa. Kesäkaudella myös Lahdessa Joutjärven kentällä ilmarisentiellä (Lahden kurssit merkattu ”Lahti, ulkokurssi”).  Kurssit toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin ole mainittu.
KATSO VIDEO 1
KATSO VIEDO 2
RALLY-TOKON TUTUSTUMISTUNTI
1x50min, 25€
Ikäsuositus 4kk ->
Max. 5 koiraa
Rally-tokon tutustumistunnille ei pohjataitovaatimuksia.

OSTA TUNTI

RALLY-TOKON ALKEISKURSSI  
6x50min, 132€
Ikäsuositus 5kk ->
Max. 5 koiraa
Pohjataidot: Pohjalle olisi hyvä olla käytynä esimerkiksi Pentu- tai Arkitaitokurssi. Tai koiralla tulisi olla jo kokemusta ryhmäkoulutustilanteesta.
Kurssilla lähdetään harjoittelemaan rally-tokossa tarvittavia ”perusliikkeitä”, sekä tutustutaan alokasluokan tehtäväkyltteihin. Lisäksi tehdään harjoitteita, joita tehtävien sujuva suorittaminen edellyttää.

 

OSTA KURSSI

Jos kurssi on ehtinyt täyttyä voit myös ilmoittautua varasijoilla sähköpostilla leea@lahenmurre.fi

 

RALLY-TOKON JATKOKURSSI 1  / JATKOKURSSI 2
5 x 50min,  112€
Ikäsuositus 6kk ->
Max. 5 koiraa
Jatkokurssi 1 sopii rally-tokon alkeet käynneille. Voit osallistua, vaikka olisit alkeet käynyt muualla. Jatkokurssi 2 sopii tämän jatkoksi.  Molemmilla kursseilla lähdetään viemään liikeitä pidemmälle, sekä harjoitellaan liikeiden suorittamista radalla. Lisäksi kurkistamme uusina AVO-luokan liikkeitä.

OSTA KURSSI

RALLY-TOKON RATATREENIT 
1 x 50min, 20€
Ikäsuositus 5kk ->
Max. 4 koiraa
Treenit sopivat kaikille alkeiskurssin käyneille tai vähintään ALO-luokan kyltit tulisi olla hallussa. Sopii myös ylempien luokkien harrastajille. Ratatreeni toteutetaan kisanomaisesti yksilöllisesti koirakon taso huomioiden.

OSTA TREENI

RALLY-TOKON TREENIRYHMÄT
1 x 50min/viikkoa
85€/kk (sis. 4-5 treenikertaa)
Oletko jo suorittanut rally-tokon alkeis- ja jatkokurssin? Tai harrastanut rallya aikaisemmin? Tule rally-tokon vakiryhmään (85€/kk). Vakiryhmä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Tiedustelut tai kysy paikkaa leea@lahenmurre.fi. Voit myös ilmoittautua jonoon.
Treeniryhmät:
Tiistai klo 19 edistyneemmät /Tanya (AVO/VOI)  TÄYNNÄ!
Keskiviikko klo 17 edistyneempiä/ Leea (ALO/AVO)  1 paikka vapaana!
Torstai klo 18 edistyneempiä/ Leea (ALO/AVO) mahdollisesti vapautumassa paikka vuoden 2022 alussa!
Torstai klo 19 edistyneempiä/ Leea (ALO/AVO)  TÄYNNÄ
Torstai klo 20 aloittelijoiden ryhmä/ Leea (ALO)  TÄYNNÄ!
Lauantai klo 11 aloittelijat/ Tanja (ALO/AVO) 1 paikka vapaana!