Rally-toko

RALLY-TOKON ALKEISKURSSI

Alk TO 3.1. klo 20.00 (5x50min, 105€)

Rally-toko on hauskaa tekemistä yhdessä; tärkeintä radalla ja treeneissä on iloinen mieli. Kurssilla tutustutaan pääasiassa alokasluokan liikkeisiin ja tehtäväkyltteihin. Lisäksi tehdään harjoitteita, joita tehtävien sujuva suorittaminen edellyttää.
Huom! Jos et ole käynyt missään kursseilla/koulutuksessa, suositellaan ennen lajikurssille osallistumista esimerkiksi Koirakoulu Lahen Murren Perustaitokurssia.

 

Rally-toko on 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa kehitetty laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Rally-tokossa huomioidaan ohjaajan ja koiran välinen iloinen yhteistyö, ja koiraa saakin kehua ja kannustaa koko suorituksen ajan toisin kuin monissa muissa kilpailulalajeissa. Rally-tokosta tuli kennelliiton alainen virallinen kisalaji vuonna 2014 ja laji on siitä lähtien nostanut koko ajan suosiotaan. Voit tutustua lisää rally-tokoon Rally-tokoyhdistyksen sivuilla. 

 

RALLY-TOKON JATKOKURSSI

Alk 15.11 klo 18.00

5×50 min, 105€ (Huom! EI 6.12.!)

 

Jos olet käynyt alkeiskurssin, tai tunnet Rallyn perusteet, voit tulla Rallyn jatkokurssille. Huom! Voit myös kysyä paikkaa, vaikka olisit käynyt alkeet muualla!

RALLY-TOKON VAKIRYHMÄT

 

Oletko harrastanut rallya aikaisemmin? Tule rally-tokon vakiryhmään (85€/kk). Vakiryhmä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Torstaisin klo 19 ALO-AVO- vakiryhmässä yksi paikka vapaana!

 

Kaikki Rally-kurssit järjestetään Lahen Murren lämpimässä (kesällä viileässä) koulutushallissa Hollolassa, Lahden kupeessa.
Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan!

 

 

Ilmoittaudu Kurssille

 

Rally- tokon jatkokurssi (Leea)

Alk to 15.11. klo 18.00 

(5x50min, 105€) Huom! EI 6.12.!

**********************************

Rally-tokon alkeiskurssi (Leea) 

Alk to 3.1. klo 20.00 

(5x50min, 105€)