Arkitaitokurssi

Tervetuloa oppimaan arkitottelevaisuustaitoja koirakoulu Lahen Murren Arkitaitokurssille!

 

 

 

Arkitaitokurssi  5x50min, 115€

 

 

 

Sopii myös pennuille ensikurssiksi.

 

 

Hyvin koulutettu koira ei ole lisäarvo vain omistajalle, vaan koulutettu koira voi myös itse hyvin. Hallittu hihnakäytös esimerkiksi vähentää stressiä ja fyysisiäkin kipuja, joita jatkuva hihnassa vetäminen, tai satunnainenkin tempoilu voi aiheuttaa. Lisäksi koulutettu koira on helposti hallittavissa, ja näin ollen sille voi antaa myös enemmän jokaisen koiran kaipaamia koiramaisia vapauksia!

 

Oletko muuten tullut ajatelleeksi, että jokainen yhdessä tehty harjoitus vahvistaa Sinun ja koirasi suhdetta?

 

Kurssin tavoitteena on saada koiran ohjaaja ymmärtämään koiran käyttäytymistä ja oppimismekanismeja. Lahen Murren Arkitaitokurssilla vahvistetaan ohjaajan koulutustaitoja, sekä harjoitellaan koiran arjessa tärkeitä perustaitoja, kuten rauhoittuminen, lähellä pysyminen ja kontakti, luopuminen, luoksetulo jne. Kurssille otetaan max. 5 koiraa.
Kurssi järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa. Kesäkaudella kursseja myös Lahdessa Joutjärven kentällä. (Lahdessa alkavat kurssit merkattu erikseen)

 

 

ALKAVIA KURSSEJA:

Alk. ke 21.8. klo 19.00    /Leea   TÄYNNÄ!

 

Alk. ti 27.8. klo 18.00/17.00    /Leea   (LAHTI, ulkokurssi) kaksi ensimmäistä kertaa klo18, loput kolme kertaa klo17

 

Alk. la 21.9. klo 13.00    /Leea   (EI VIIKOLLA 42)   TÄYNNÄ!

 

Alk. to 3.10. klo 20.00    /Leea   TÄYNNÄ!

 

Alk. ke 9.10. klo 13.00    /Satu  (EI VIIKOLLA 43)

 

Alk. su 20.10. klo 14.00    /Satu

 

Alk. pe 25.10. klo 19.00    /Leea  (EI VIIKOLLA 46)

 

Alk. su 17.11. klo 11.00    /Satu

 

Alk. ke 20.11. klo 10.00    /Satu

 

 

 

 

 

 

Kurssin jatkoksi sopii Jatkokurssi, jossa opetellaan lisää uusia asioita ja jo opittuja taitoja lähdetään kehittämään eteenpäin yksilöllinen taso huomioiden.

 

 

 

Kirjoitathan ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoja kenttään mille kurssille ilmoittaudut. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos et ole varma pääsetkö osallistumaan kurssille!

Ilmottaudu Kurssille

 

 

Kirjoitathan lisätietokenttään mille kurssille olet osallistumassa! Jos ei muuta mainita, kellonaika aina sama kuin aloituspäivänä.