Toko

TOKO

 

Tokossa eli tottelevaisuuskokeessa tuomari arvioi koiralle opetettujen liikkeiden hallintaa sekä koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä, sekä koulutuksen tasoa neljässä eri luokassa. Tokossa on määrätyt liikkeet kutakin luokkaa kohden.

 

Tokossa opeteltavista liikeistä monet ovat myös hyödyllisiä arjen tilanteissa. Laji kehittää koiran hillintää, hallintaa ja kontaktia ohjaajaan.

 

 

 

TOKON TUTUSTUMISTUNTI
1 x 50min, 25€
Ikäsuositus 4kk->

 

 

TOKON ALKEET
5 x 50min, 115€
Ikäsuositus 4kk ->
Max. 5 koiraa
Kurssilla käydään läpi tokon perustaitoja, sekä eri liikkeiden osia ja niiden optimaalista suoritustapaa. Kun palaset ovat hallussa, niistä voidaan koota kokonaisia liikkeitä. Kurssin tarkoitus on myös antaa ohjaajalle eväitä sujuvaan yhteistyöhön koiran kanssa, sekä tokon treenaamiseen positiivisen vahvistamisen keinoin.

 

Kurssin käyneillä on mahdollisuus jatkaa Tokon jatkokurssille.

 

TOKON JATKOKURSSI 1 ja JATKOKURSSI 2
5 x 50min, 115€
Ikäsuositus 8kk->
Max. 5 koiraa
Pohjataidot: Tokon alkeet -kurssi tai tokon pohjataidot tulisi olla halussa.
Jatkokurssi 1 sopii jatkoksi tokon alkeet -kurssin käyneille. Kurssille voit osallistua, vaikka olisit käynyt tokon alkeita muualla. Jatkokurssi 2 on tarkoitettu sen jatkoksi.

 

KATSO ALKAVAT KURSSIT/OSTA KURSSI

 

Kurssit toteutuu Lahen Murren koulutushallissa Hollolassa, sekä kesäkaudella Lahdessa ilmarisentien ulkokentällä.  Koulutus kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä, ELLEI toisin ole manittu.