Toko

TOKO

Tokossa eli tottelevaisuuskokeessa tuomari arvioi koiralle opetettujen liikkeiden hallintaa sekä koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä, sekä koulutuksen tasoa neljässä eri luokassa. Tokossa on määrätyt liikkeet kutakin luokkaa kohden.
Tokossa opeteltavista liikeistä monet ovat myös hyödyllisiä arjen tilanteissa. Laji kehittää koiran hillintää, hallintaa ja kontaktia ohjaajaan.

KATSO VIDEO

 

 

 

 

Tokon alkeet/pohjataidot  5x60min, 117€      /Janika

 

Tavoitteellisesti treenaaville koirakoille suunnatulla kurssilla käydään läpi tokossa tarpeellisia perustaitoja, sekä eri liikkeiden osia ja niiden optimaalista suoritustapaa. Kun palaset ovat hallussa, niistä voidaan koota kokonaisia liikkeitä. Kurssin tarkoitus on myös antaa ohjaajalle eväitä sujuvaan yhteistyöhön koiran kanssa sekä tokon treenaamiseen positiivisen vahvistamisen keinoin.  Pääset myös tutustumaan ehdollisen vahvisteen (naksutin) käyttöön kouluttamisessa. Ei pohjataitovaatimuksia, riittää että koira pystyy ryhmässä keskittymään. Harjoitukset räätälöidään yksilöllisesti kunkin koirakon tason ja tarpeen mukaisesti. Kurssille osallistujilta toivotaan myös itsenäistä harjoittelua koulutuskertojen välillä.

 

 Max. 5 koiraa

 

Kurssilla käytetään ehdollista vahvistetta koulutuksen apuvälineenä, ja siksi kurssin hintaan sisältyy oma naksutin.

 

 

 ALKAVAT KURSSIT:

 

 

Alk. ti 7.7. klo 18.00 HUOM. 6x60min, 140€  (Ulkokurssi, LAHTI, Joutjärvi)   TÄYNNÄ!

 

Alk. ti 13.10. klo 17.00  TÄYNNÄ!

 

 

Kurssin käynneillä on mahdollisuus jatkaa Tokon jatkokurssille tai kysellä paikkaa treeniryhmistä.

 

 

 

 

 

 

 

Tokon jatkokurssi   5x60min, 112€    /Janika

 

 

 ALKAVAT KURSSIT:

 

Alk. ti 8.9. klo 17.00

 

Alk. ti 24.11. klo 18.00

 

 

 

 

 

 

 

 

Tokon treeniryhmä

 

 

 Kuukausimaksu 85€.

 

 

TIISTAISIN

 

 

 Klo 19 Aloittelijat. Ryhmään otetaan aloittelevia tokoilijoita, jotka haluavat tavoitteellista valmennusta. Alkeiskurssi tulisi olla kuitenkin vähintään käytynä.  TÄYNNÄ!

 

Klo 20 Edistyneemmät.  Ryhmään otetaan ensisijaisesti tokouran alkutaipaleella olevia koirakoita, joilla perusasiat hallussa. Sopii myös jo kisaaville, sillä ryhmässä harjoitellaan kaikkien luokkien liikkeitä.     1 PAIKKA VAPAUTUMASSA MARRASKUUN ALUSSA.

 

 

Treenipaikkaa voit kysellä olit harrastanut tokoa missä hyvänsä.
 Tiedustele leea@lahenmurre.fi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Noutokurssi!  3x 50min, 65€  /Janika

 

Kurssilla käydään läpi, miten noudon voi alusta alkaen opettaa koiralle sujuvaksi ja mieluisaksi kokonaisuudeksi. Voit tulla myös treenaamaan noudon kuntoon, jos jokin osa siitä ei vielä ota sujuakseen, kaipaat noutoon lisää motivaatiota tai haluat hioa sen teknistä suoritustapaa. Kurssi sopii tokoharrastajille, noutajalajeja harrastaville tai kenelle tahansa, joka haluaa noutoa koiralleen opettaa tai parantaa sitä.

 

Alk. ti 18.10. klo 21.00

 

 

 

 

 

 

Tokoliikkeiden ongelmaklinikka!  3 x 50min, 73€    /Janika

 PIENRYHMÄ, max 4 koiraa

SOPII MYÖS RALLY-TOKOILIJOILLE. Haluat oppia/hioa yksittäisiä asioita, tule tokoklinikalle! Jos jokin liike ei ota sujuakseen tai siinä olisi parantamisen varaa, niin ratkotaan yhdessä ongelmasi.
Saat yksilöllistä opastusta omaan tarpeeseesi. Tunnilla voidaan keskittyä haluamaasi ongelmakohtaan tai siihen, miten lähteä opettamaan kyseistä asiaa aivan alkeista, tai voit vaikkapa näyttää millä mallilla liike tällä hetkellä on, jotta voimme hioa siitä vieläkin paremman. Voit tehdä kokonaisia liikkeitä tai yksittäisiä osia. Koiran osaamista voidaan valmiidenkin liikkeiden kohdalla syventää erilaisten haasteiden avulla – valmista tokokoiraa ei ole! Teematunneilla harjoitellaan pääsääntöisesti yksitellen. Muiden vuoroilla voit oppia lisää seuraamalla koulutusta tai voit treenata laidalla itsenäisesti.  Tunnit sopivat kaikentasoisille koirille pennuista konkareihin.  Kurssille mahtuu enintään 4 koirakkoa, kouluttajana Janika Silfverberg.

 

Alk. ti 19.5. klo 20.00

 

 

 

 

 

 

Kirjoitathan lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan kurssille!

 

Luethan   PERUUTUSEHDOT

Ilmoittaudu Kurssille

Kirjoitathan ilmoittautumisen lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa.