HOOPERS
Joko olet kuullut uutuuslaji hoopersista, joka on nyt rantautunut Suomeen kovaa vauhtia? Hoopers agility muistuttaa vauhdiltaan perinteistä agilitya, mutta rataprofiili, sekä suoritettavat esteet ovat koiran fysiikalle helpompia, eivätkä täten kuormita koiraa samalla tavalla. Hoopers sopii kaiken rotuisille ja kokoisille koirille, sillä siinä ei ole hypättäviä esteitä ja muutenkin mennään koko ajan maata pitkin. Hoopers esteet koostuvat tynnyristä, hoopista, lyhyestä putkesta, sekä veräjästä. Lajissa painottuu koiran irtoaminen ja estefokus, ohjaajan pysyessä mahdollisimman paikoillaan.
HOOPERS TUTUSTUMISTUNTI
1 x 50min, 26€
Ikäsuositus 4kk ->
Max. 3 koiraa
Ei pohjataitovaatimuksia
HOOPERS ALKEET
5 x 50min, 154€
Ikäsuositus 4kk ->
Max. 3 koiraa
Ei pohjataitovaatimuksia
Alkeiskurssilla perehdytään koiran estefokukseen, suoritusvarmuuteen ja välimatkan kasvattamiseen.
HOOPERS JATKO
50min, eri mittaisia
Ikäsuositus 6kk->
Max. 4 koiraa
Jatkokurssi sopii alkeet käyneille. Jatkokurssin voi käydä useampaan kertaa, sillä harjoitukset räätälöidään koirakon tason mukaan.

OSTA / SIIRRY KAUPPAAN
Hooperskurssit järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa. Kurssit toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin ole mainittu.

 

HOOPERS TREENIRYHMÄ
Oletko jo suorittanut hoopers alkeis- ja jatkokurssin? Tai harrastanut hoopersia aikaisemmin? Tule hoopersin vakiryhmään (86€/kk). Treeniaika 60min. Ryhmässä max. 4 koiraa. Vakiryhmä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Ryhmä sopii eritasoisille koirakoille, sillä harjoituksia pystytään räätälöimään koirakon mukaan. Tiedustelut tai kysy paikkaa leea@lahenmurre.fi. Ilmoittautua voi myös jonoon. Kiinnostuneiden mukaan katsomme myös mahdollisuuksia perustaa uusia treeniryhmiä. Kouluttaja Tanja.
Maanantaisin klo20  TÄYNNÄ!
Sunnuntaisin klo13:15 TÄYNNÄ!
Sunnuntaisin klo14:15 TÄYNNÄ! (Määräaikaispaikka loka-joulukuu)