PK-TOTTIS

 

TOTTISKURSSEJA EI TOISTAISEKSI TARJONNASSA. VAIN TREENIRYHMÄT!

 

PK-tottis, eli pk-tottelevaisuus on palveluskoirien tottelevaisuutta, joka on kentällä tapahtuvaa hallintaa koiran kanssa. Tottelevaisuusosuudessa koetilanteessa koirakko suorittaa erilaisia liikkeitä kuten seuraamista, noutoja, seuraamisesta jääviä liikkeitä ja muita liikkeitä, joilla mitataan koiran ohjattavuutta ja tottelevaisuutta, sekä muita ominaisuuksia. Pk-tottis on tarkoitettu palveluskoirarotuisille koirille.

 

ALKEET

 

6 x 50min, 132€

 

Ikäsuositus 5kk->

 

Max 5 koiraa

 

Pohjataidot: Harrastuskoiran pohjataidot tai muuten jo jonkin verran koulutustaustaa perusliikkeistä

 

 

JATKO
5 x 50min, 110€
Ikäsuositus 7kk->
Max. 5 koiraa

 

 

 

Kursseilla harjoitellaan PK-tottikseen tarvittavien liikkeiden pohjia ja rakennetaan palkatonta suoritusta, sekä säädetään koiran viretilaa tottelevaisuusosioon. Jatkokurssilla harjoitellaan PK-tottiksen liikkeitä ja lähdetään niitä viemään pidemmälle.

 

Kursseja järjestetään Koirakoulu Lahen Murren lämpimässä ja kodikkaassa koulutushallissa Hollolassa, sekä kesäkaudella Lahdessa Joutjärventien kentällä. Kurssi toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin mainita.

 

 

 

OSTA KURSSI

PK-TOTTIS TREENIRYHMÄ
Vakiryhmä (86€/kk). Treeniaika 50min. Ryhmässä max. 4 koiraa. Vakiryhmä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa tottistreeniporukassa. Ryhmä sopii eritasoisille koirakoille, sillä harjoituksia pystytään räätälöimään koirakon mukaan. Ryhmään on mahdollista osallistua myös muun, kuin pk-rotuisten kanssa. Tiedustelut tai kysy paikkaa leea@lahenmurre.fi. Ilmoittautua voi myös jonoon. Kiinnostuneiden mukaan katsomme myös mahdollisuuksia perustaa uusia treeniryhmiä. Kouluttajana Anu.
Torstaisin klo 19    Määräaikaispaikka marraskuun ajan!
Torstaisin klo 20  TÄYNNÄ!