AGILITY
Agility on vauhdikas urheilullinen esteratalaji, josta löytyy kaksi ratamuotoa: agilityrata ja hyppyrata. Koirat jaotellaan säkäkorkeuden mukaan viiteen eri kokoluokkaan, jonka perusteella määräytyy hypättävien rimojen korkeus. Agility on hyvin fyysinen laji ja vaatii panostusta myös koiran fysiikasta huolehtimiseen. Laji on myös omistajalle hyvää liikuntaa, sillä siinä juostaan koiran rinnalla rataa tehden.
AGILITYN TUTUSTUMISTUNTI
1 x 50min, 25€
Ikäsuositus 12kk ->
Max. 3 koiraa
Kouluttaja Tanja
Ei pohjataitovaatimuksia

AGILITYN ALKEET / PENTUAGILITY
6 x 60min, 148€
Ikäsuositus 4kk ->
Max. 4 koiraa
Kouluttaja Tanja
Agilityn alkeiskurssilla tutustutaan erilaisiin hypättäviin esteisiin ja putkeen. Kontaktiesteitä tai keppejä ei ole vielä alkeiskurssilla. Käydään läpi muutamia yleisimpiä ohjauskuvioita, sekä rakennetaan koiralle estefokusta, pohjataitoja unohtamatta.

AGILITYN JATKOKURSSI
5 x 60min, 125€
max. 4 koiraa
Kouluttaja Tanja
Jatkokurssi sopii alkeiskurssin käyneille. Tämän kurssin voi käydä useampaan kertaan jatkona, sillä harjoituksia yksilöidään tason mukaan

SIIRRY KAUPPAAN

AGILITYN TREENIRYHMÄ
Oletko jo suorittanut agilityn alkeis- ja jatkokurssin? Tai harrastanut agilityä aikaisemmin? Tule agilityn vakiryhmään (86€/kk). Vakiryhmä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Ryhmä sopii eritasoisille koirakoille, sillä harjoituksia pystytään räätälöimään koirakon mukaan. Tiedustelut tai kysy paikkaa leea@lahenmurre.fi. Ilmoittautua voi myös jonoon. Kiinnostuneiden mukaan katsomme myös mahdollisuuksia perustaa uusia treeniryhmiä. Kouluttajana Tanja.
Syksyn 2023 ryhmät päivittyy seuraavanlaisesti:
Alkaa 13.8.2023
Sunnuntaisin klo 15:15, 60min, max. 4 koiraa  TÄYNNÄ!
Sunnuntaisin klo 16:15, 60min, max. 4 koiraa   Uutta ryhmää kasataan!

 

Agilitykoulutukset  järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa. Kurssit toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin ole mainittu.