AGILITY
Agility on vauhdikas urheilullinen esteratalaji, josta löytyy kaksi ratamuotoa: agilityrata ja hyppyrata. Koirat jaotellaan säkäkorkeuden mukaan viiteen eri kokoluokkaan, jonka perusteella määräytyy hypättävien rimojen korkeus. Agility on hyvin fyysinen laji ja vaatii panostusta myös koiran fysiikasta huolehtimiseen. Laji on myös omistajalle hyvää liikuntaa, sillä siinä juostaan koiran rinnalla rataa tehden.
AGILITYN TUTUSTUMISTUNTI
1 x 50min, 25€
Ikäsuositus 12kk ->
Max. 3 koiraa
Kouluttaja Nora / Tanja
Ei pohjataitovaatimuksia

PENTUAGILITY
5 x 50min, 120€
Ikäsuositus 4kk-11kk
Max. 5 koiraa
Kouluttaja Nora
Pohjalla olisi hyvä olla esimerkiksi pentukurssi tai muu ryhmäkoulutus
Pienten kasvavien pentujen kanssa ei ole vielä kiire agilityradoille, mutta monenlaista tekniikkaharjoittelua niiden kanssa pystytään jo tekemään. Kurssilla harjoitellaan myös erilaisia pohjataitoja agilityharrastamista silmällä pitäen, kuten hallintaa ja luoksetuloa, sekä tutustutaan erilaisiin esteisiin.

AGILITYN ALKEET
6 x 60min, 148€
Ikäsuositus 12kk ->
Max. 4 koiraa
Kouluttaja Nora
Agilityn alkeiskurssilla tutustutaan erilaisiin hypättäviin esteisiin ja putkeen/pussiin. Kontaktiesteitä tai keppejä ei ole vielä alkeiskurssilla. Käydään läpi muutamia yleisimpiä ohjauskuvioita, sekä rakennetaan koiralle estefokusta, pohjataitoja unohtamatta.

AGILITYN JATKOKURSSI
5 x 60min, 124€
max. 4 koiraa
Kouluttaja Nora
Jatkokurssi sopii alkeiskurssin käyneille. Tämän kurssin voi käydä useampaan kertaan jatkona, sillä harjoituksia yksilöidään tason mukaan.

NORAN YKSITYISOHJAUS
1 x 30min, 35€
Ohjaus toteutetaan koirakon tason ja toiveiden mukaisesti.

SIIRRY KAUPPAAN

AGILITYN TREENIRYHMÄ
Oletko jo suorittanut agilityn alkeis- ja jatkokurssin? Tai harrastanut agilityä aikaisemmin? Tule agilityn vakiryhmään (86€/kk). Vakiryhmä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Ryhmä sopii eritasoisille koirakoille, sillä harjoituksia pystytään räätälöimään koirakon mukaan. Tiedustelut tai kysy paikkaa leea@lahenmurre.fi. Ilmoittautua voi myös jonoon. Kiinnostuneiden mukaan katsomme myös mahdollisuuksia perustaa uusia treeniryhmiä. Kouluttajana Nora.
Sunnuntaisin klo 16.00, 60min, max. 4 koiraa (ryhmä aloittaa 29.1.) TÄYNNÄ!
Sunnuntaisin klo 17.00, 60min, max. 4 koiraa   TÄYNNÄ!
Sunnuntaisin klo 18.00, 60min, max. 4 koiraa  TÄYNNÄ!

 

Agilitykoulutukset  järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa. Kurssit toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin ole mainittu.