AGILITY
Agility on vauhdikas urheilullinen esteratalaji, josta löytyy kaksi ratamuotoa: agilityrata ja hyppyrata. Koirat jaotellaan säkäkorkeuden mukaan viiteen eri kokoluokkaan, jonka perusteella määräytyy hypättävien rimojen korkeus. Agility on hyvin fyysinen laji ja vaatii panostusta myös koiran fysiikasta huolehtimiseen. Laji on myös omistajalle hyvää liikuntaa, sillä siinä juostaan koiran rinnalla rataa tehden.
AGILITYN TUTUSTUMISTUNTI
1 x 50min, 26€
Ikäsuositus 5kk ->
Max. 3 koiraa
Kouluttaja Tanja
Ei pohjataitovaatimuksia

AGILITYN ALKEET / PENTUAGILITY
5 x 50min, 154€
Ikäsuositus 4kk ->
Max. 3 koiraa
Kouluttaja Tanja
Agilityn alkeiskurssilla tutustutaan erilaisiin hypättäviin esteisiin ja putkeen. Kontaktiesteitä tai keppejä ei ole vielä alkeiskurssilla. Käydään läpi muutamia yleisimpiä ohjauskuvioita, sekä rakennetaan koiralle estefokusta, pohjataitoja unohtamatta. Harjoituksia tehdään koiran iän mukaan, josta syystä alkeiskurssi sopii myös pentuagilityksi. Pienten kasvavien pentujen kanssa ei ole vielä kiire agilityradoille, mutta monenlaista tekniikkaharjoittelua niiden kanssa pystytään jo tekemään ja tutustumaan agilityyn.
 

AGILITYN JATKOKURSSI
50min, eri mittaisia
max. 4 koiraa
Kouluttaja Tanja
Jatkokurssi sopii alkeiskurssin käyneille. Tämän kurssin voi käydä useampaan kertaan jatkona, sillä harjoituksia yksilöidään tason mukaan

SIIRRY KAUPPAAN

AGILITYN TREENIRYHMÄ
Oletko jo suorittanut agilityn alkeis- ja jatkokurssin? Tai harrastanut agilityä aikaisemmin? Tule agilityn vakiryhmään (86€/kk). Vakiryhmä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Ryhmä sopii eritasoisille koirakoille, sillä harjoituksia pystytään räätälöimään koirakon mukaan. Ryhmään otetaan max. 4 koiraa.  Treenit noin 60min. Tiedustelut tai kysy paikkaa leea@lahenmurre.fi. Ilmoittautua voi myös jonoon. Kiinnostuneiden mukaan katsomme myös mahdollisuuksia perustaa uusia treeniryhmiä. Kouluttajana Tanja.
Sunnuntaisin klo 15:15   2 PAIKKAA VAPAANA
Sunnuntaisin klo 16:15   1 paikka vapautuu maaliskuun alusta!

 

Agilitykoulutukset  järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa. Kurssit toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin ole mainittu.