Pentukurssit

Yhteisen sävelen rakentaminen varhaisessa vaiheessa on pohja loppuelämän yhteistyölle, ja luottamussuhteelle ohjaajan ja koiran välillä. Pentukurssilla aloitetaan harjoittelemaan tärkeitä arjen taitoja, kuten hallintaa, kontaktia, hihnakäytöstä sekä rauhoittumista. Tärkeää on ymmärtää, että pentu oppii kaiken aikaa, myös silloin, kun et ajattele kouluttavasi sitä! Ohjatuilta tunneilta saat eväät pennun koulutukseen, mutta varsinainen koulutustyö tehdään kotona omassa arjessa. Koulutusta ei tulisikaan ajatella tunnin mittaisena periodina viikossa, vaan tapana toimia koiran kanssa. Kurssin hintaan sisältyy kirjallinen PDF- materiaali pennun kasvatuksesta ja koulutuksesta. Materiaalin tarjoaa Eläinkoulutusblogi. 
Pentukurssi on tarkoitettu noin kolmesta ikäkuukaudesta ylöspäin oleville pennuille. Pentukurssin  jälkeen on mahdollisuus osallistua pentujatkokurssille.
Kurssi järjestetään Koirakoulu Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa, Lahden kupeessa.
Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan!-

Ilmoittaudu Kurssille

Pentukurssit

 

Alk. ke 14.11. klo 18.00 TÄYNNÄ!      /Leea

(5x50min, 110€)

*********************************

Alk. ti 20.11. klo 17.00     /Janika

(5x50min, 110€)

*********************************

Alk. ke 5.12. klo 19.00     (EI VIIKOLLA 52)    /Leea

(5x50min, 110€)

 

Kirjoitathan lisätietokenttään mille kurssille olet osallistumassa! Jos ei muuta mainita, kellonaika aina sama kuin aloituspäivänä.