Tyytyväinen koiranpentu -verkkokurssi  59€ (-10€)

Lämpimät onnittelut uudesta karvaisesta perheenjäsenestä!

Verkkokurssi on eläinten käytösneuvoja Jaana Pohjolan tuottama kurssi.

Olemme suunnitelleet tämän pentukurssin niin, että se vastaa yleisimpiin pennun omistajien kysymyksiin. Kurssilta saat tukea ja lähestymistapoja arjen tilanteisiin pentusi kanssa.
Pentukurssin sisältö jakautuu kahteen osaan. Ensimmäisessä osassa keskitytään pikkupennun kotiutumiseen, sosiaalistamiseen ja suhteen rakentamiseen sekä ympäristön että omien perheenjäsenten kanssa. Käymme myös läpi, miten pentu kannattaa totuttaa perheen muihin koiriin tai muihin eläimiin.
Toisessa osassa keskitytään pentuna aloitettaviin projekteihin, kuten sisäsiisteysharjoitteluun, yksinoloharjoitteluun ja kontaktin sekä hihnakävelyn pohjien luomiseen.
Kurssin sisältö on rakennettu tieteelliselle taustalle, mutta asioita lähestytään käytännön esimerkkien kautta. Kurssin sisältöä ohjaavat elainkoulutus.fi -sivuston arvot, joita ovat omaehtoisuuden ja hallinnan tunteen korostaminen, valinnanvapauden lisäämisen sekä aidon motivaation löytäminen.
Tämä sopii sinulle, joka haluat tulla koirasi parhaaksi ystäväksi!
Kurssi on ostettavissa koko ajan ja se suoritetaan itseopiskeluna. Saat koko materiaalipaketin kerralla käyttöösi ja se jää pysyvästi käyttöösi ja voit palata siihen kun tulee sellainen tilanne.

Verkkokurssin ostaminen ja maksaminen tapahtuu elainkoulutus.fi verkkokaupan kautta koodilla ”lahenmurre”, jolloin saat kurssin hintaan 49€

Kirjoita ostoskoriin kohtaan ”Kupongin koodi” lahenmurre.

OSTA KURSSI