TOKOPÄIVÄ 21.10. Janika Silfverberg

27,00 79,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

TOKON KOULUTUSPÄIVÄ

Koulutus sopii myös rally-tokon harrastajille!
La 21.10.2023 klo 10 -16:10
Vieraileva kouluttaja Janika Silfverberg
Koirakkopaikka 2 x 20min, 79€
Kuuntelupaikka 25€

 

Koirakkojen koulutus tapahtuu yksityisohjauksena pareittain 2 x 20min, eli 80min jaettuna kahdelle koiralle. Päivään mahtuu max. 8 koiraa.
Varattavissa olevat ajat:
Klo 10:00 – 11:20
Klo 11:30 – 12:50
Klo 13:20 – 14:40
Klo 14:50 – 16:10

Tottelevaisuudesta tiimityöhön -koulutuspäivä

Haluatko tehostaa treenejäsi ja rakentaa koiralle intohimoa pelata ihmisten laatimien sääntöjen puitteissa?
Tokossa arvostetaan yhä enemmän paitsi teknisesti taitavia suorituksia, myös hyvää tunnetilaa, aktiivista koiraa ja sujuvaa yhteistyötä. Tottelevaisuus ei kuitenkaan ole koiralle luontaista, vaan kestävään lopputulokseen päästäkseen kannattaa panostaa vahvan motivaation kehittämiseen sekä aidon yhteistyön vahvistamiseen, jossa molempien osapuolten kokemuksella on väliä. Kun koira itse valitsee sitoutua treeniin ja ohjaaja pelaa koiran eduksi, molemmat osapuolet voivat nauttia onnistumisista tiiminä, jolloin liikkeiden ja kisasuoritusten rakentaminen käy vaivattomammin.
Tämän lisäksi sujuvaan tokoharrastukseen tarvitaan vahvoja pohjataitoja, liiketaitojen perusteellista kouluttamista, kokonaisuuden hallitsemista ja kisavalmiuksien harjoittelua, avaimia onnistuneiden treenien rakentamiseen sekä toimintamalleja erilaisten tilanteiden varalle. Kaikkea tätä voit harjoitella yksilöllisessä ohjauksessa Tottelevaisuudesta tiimityöhön -koulutuspäivässä. Tottelevaisuutta lähestytään näkökulmasta, jossa keskeistä on koiran osallistaminen ja optimisuorituksen tavoittelu vuorovaikutuksessa koiran kanssa. Vahvan tiimin rakentumisessa asenteen vaaliminen on avainasemassa, ja parhaimmillaan tokoharrastus onkin paljon enemmän kuin vain tottelevaisuutta.
Janika on modernin eläinkoulutuksen ammattilainen sekä Canisportin perustaja, ja pyrkii omalta osaltaan edistämään alan kehittymistä Suomessa myös koiraharrastusrintamalla. Janika on päätyökseen mm. valmentanut koirakoita kilpailuihin, selvittänyt erilaisia arjen haasteita ja kouluttanut avustajakoiria. Hän on kannustava valmentaja ja työskentelee mielellään erilaisten koirakoiden parissa tasosta tai rodusta riippumatta, eikä haastavammankaan koiran kanssa osallistumista tarvitse jännittää. Tokossa Janika kilpailee valioituneen bordercolliensa kanssa erikoisvoittajaluokassa. Hänelle toko on parhaimmillaan ainutlaatuista koiran ja ohjaajan välistä tiimipeliä, josta molemmat osapuolet nauttivat. Tätä lähestymistapaa Janika haluaa tuoda esille myös koulutuksissaan, joista jäyhyys ja perinteinen tottelevaisuusajattelu ovatkin kaukana.

Lisätiedot

Valitse

Koirakkopaikka, Kuuntelupaikka

Valitse aika

Pari 1: klo10, Pari 2: klo11:30, Pari 3: klo13:20, Pari 4: klo14:50, Kuuntelu klo10-16:10