Pentuleikkikoulu

58,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

PENTULEIKKIKOULU
HOLLOLA, puurtajantie 3, halli 2
3 x 50min, 58€
Toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin mainita.
Max 6 koiraa
Ikäsuositus aloitukselle 9-16 viikkoa
Pentuleikkikoulu on tarkoitettu  ensisijaisesti alle rokotusikäisille (16 vkoa)  pennuille, jotka eivät vielä voi tavata  vieraita, tuntemattomia aikuisia koiria. Pennut harjoittelevat sosiaalisia taitoja syntymästään lähtien emänsä ja pentuesisarustensa kanssa, ja tärkeää olisi jatkaa muihin koiriin sosiaalistamista heti luovutuksen jälkeen.  Murren pentuleikkikoulussa pentusi oppii sosiaalisia taitoja turvallisessa ja ohjatussa ympäristössä muiden samanikäisten pentujen kanssa.
Pentuleikkikoulu on kuin esikoulu pennulle. Pentuleikkikoulu on myös mukavin tapa aloittaa pikkupennun kanssa tutustuminen koulutushalliin ja ohjattuun koulutukseen, sillä jo leikkikoulussa harjoitellaan arjen hallintaa helpottavia käytöstapoja, kuten rauhoittumista, sekä tutustutaan turvallisesti ja pennun ehdoilla esimerkiksi erilaisiin pintamateriaaleihin ja rakennetaan jo suhdetta omistajaan.
 Pentuleikkikoulun jatkoksi sopii Murren Pentukurssi.
Vahvistusviestissä saat linkin osallistumisinfoon. Infokirjeen löydät kuitenkin aina nettisivuiltamme kohdasta INFO.

Lisätiedot

Valitse paikka

HOLLOLA, halli 2

Valitse kurssi

Alk. ke 10.4. klo17 /Tanya, Alk. 8.5. klo17 /Tanya, Alk. ke 5.6. klo18 /Tanya, Alk. su 28.4. klo11(Ei vko9)/Tanja, Alk. su 19.5. klo10 /Tanja, Alk. to 30.5. klo19 /Pirjo, Alk. su 30.6. klo15 /Sini