Hihnataidot / ohitustreenit

25,00 82,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

HIHNATAIDOT KOULUTUKSET
Hollola, puurtajantie 3, halli  / Lahti, ilmarisentie, ulkokenttä (kesäkaudella)
HIHNATAIDOT-kurssi:
3 x 50min
Pienryhmä, max. 4 koiraa
Ikäsuositus 6kk ->
OHITUSTREENI:
Jatkotreeni
Pohjataidot: Hihnataidot -kurssi, Reaktiivisten peruskurssi 1 tai Vallattomien kurssi
1 x50min
Max. 4 koiraa
HIHNATAIDOT: Hihnassa vetäminen ja tempoilu kuluttaa sekä taluttajan että koiran hermoja. Kurssilla treenataan erilaisia taitoja tukemaan mielekästä hihnakävelyä ja näin koirat oppivat uuden tavan kulkea hihnassa, kun se opetetaan niille ilon kautta. Tule Koirakoulu Lahen Murren kurssille, niin voit uudelleen löytää kadotetun lenkkeilyn ilon!
Hihnakäytös koostuu useasta erillisestä taidosta. Kurssilla käydäänkin läpi erilaisia harjoitteita ja menetelmiä, ns. tukitaitoja, joista rakentuu hallitumpi ja vuorovaikutteisempi ulkoilu koiran kanssa.
 Kurssi sopii nuoremmillekin koirille hihnakäytöksen opetteluun tai vartuneemmallakkin, jonka kanssa hihnakäytöstä halutaan petrata.
HIHNATAIDOT (monikoiratalous): Kesäkaudella Hihnataidot kursseja kentällä myös monikoiratalouksille. Kurssille voit ottaa mukaan koko koiralaumasi ja pääset harjoittelemaan toimimista tilanteeseen, kun on yksi taluttaja ja useampi koira.
OHITUSTREENI: Ohitustreenissä opittuja taitoja lähdetään kohdentamaan pareittain tehtäviin ohitusharjoituksiin. Ohitustreenit sopivat myös Reaktiivisten peruskurssin käyneille jatkotreeniksi. Treeneissä harjoittelee kaksi koiraa kerrallaan, jolloin muut odottavat sillä aikaa ulkona.
Kurssi toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin mainita.
Koulutukset toteutetaan  lämpimässä Lahen Murren koulutushallissa, Hollolassa. Kesäkaudella myös Lahdessa Joutjärven kentällä ilmarisentiellä (merkattu LAHTI, ulkokurssi).
Kurssi sopii myös esimerkiksi Pentu- tai Arkitaitokurssin lisätreeniksi hihnakäytökselle.
Jos kurssi on ehtinyt täyttyä voit myös ilmoittautua varasijoilla sähköpostilla leea@lahenmurre.fi
Vahvistusviestissä saat linkin osallistujainfoon. Infokirjeen löydät myös nettisivuiltamme kohdasta INFO.

Lisätiedot

Valitse paikka

HOLLOLA, halli, LAHTI, ulkokenttä

Valitse koulutus

Kurssi, Ohitustreeni, Kurssi (monikoiratalous)

Valitse ajankohta

Alk. ma 1.7. klo17 /Tanja, Alk. ma 1.7. klo18 /Tanja, Ma 8.7. klo20 /Tanja, Alk. ti 13.8. klo17(joka toinen tiistai)/Jenny, Alk. ti 13.8. klo19 (joka toinen tiistai)/Jenny, Su 11.8. klo20:30 /Tanja, Alk. su 25.8. klo20:30 /Tanja, Alk. su 15.9. klo19:30 /Tanja, Su 15.9. klo20:30 /Tanja