DOGescape 15.5.2022 PERUTTU! Siirtyy syksyyn.

60,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

DOGescape – pakohuone peli 15.5.2022 PERUTTU! Siirtyy syksyyn.
OPERAATIO 27
Vaikeusaste: 3/5
Peliaika: 30 min.
Pelityyppi: rataetsintä
Pelipaikka: Koirakoulu Lahen Murre, puurtajantie 3, Hollola, halli 2
Hinta: 60 €
Pelaajien määrä: koira + 2-4 ihmistä
Vaaditut pohjataidot: Tehtävästä selviytyminen vaatii, että koira tunnistaa ja osaa ilmaista joko Nosework-lajista tutun eukalyptus-hydrolaatin tai Kong-lelun hajun. Muista ilmoittaa varausta tehdessäsi, kumpaa hajua haluatte etsinnässä käyttää. KIRJOITA ILMOITTAUTUMISEN LISÄTIETOLKENTTÄÄN!
Tarina:
Kaupunkinne vesiyhtiö on toiminut pitkään ja luotettavasti. Olikin yllätys, kun sieltä otetaan yhteyttä huippusalaiseen erikoisetsintäryhmänne. Mitä apua tavallinen vesilaitos voisi teiltä tarvita?
Perille päästyänne ymmärrätte, että nyt on tosi kyseessä: Katkeroitunut ex-työntekijä uhkaa laskea myrkkyä kaupunkinne vesijohtoverkostoon!
Nyt vaaditaan taitoa ja näppäryyttä kaikilta tiiminne jäseniltä: Teillä on vain puoli tuntia aikaa selvittää, mitä myrkkyä vesijohtoveteen yritetään laskea ja ennen kaikkea pysäyttää tämän myrkkyjärjestelmän laukaisu…
Lisätiedot:
Operaatio 27 on rataetsintää 3 x 6 metrin tilassa. Kaikki ratkaisun avaimet ovat esillä, mutta vain koira osaa kertoa, mitkä vihjeet ovat oikeita. Muiden tiimiläisten tehtäväksi jää yhdistää koiran löytämät elementit ja rakentaa niistä tehtävän ratkaisu. Vaikeutta tehtävään tuo, että hajut ovat pienessä tilassa, lähellä toisiaan. Myös hajujen sijoittelu hieman erikoisempiin hajuratoihin tuo lisäjännitystä peliin.

Katso tarkemmat peliohjeet osoitteesta www.dogescape.fi/ukk/

Lisätiedot

VALITSE AIKA

Klo 12:00, Klo13:00, Klo14:00, Klo15:00, Klo16:00, Klo17:00, Klo18:00