Osallistumisinfo

LUETHAN HUOLELLA!

YLEISTÄ

Mukaasi tarvitset paljon koirallesi mieleisiä makupaloja, sekä koirasi lempilelun! Ensimmäiselle kerralle kannattaa ottaa paria kolmea erilaista makupalaa mukaan, jotta nähdään mistä koira motivoituu eniten. Koiraa ei myöskään kannata ruokkia juuri ennen kurssille tuloa, jotta se on mahdollisimman kiinnostunut tarjoamistasi palkkioista.

Käytäthän myös koirasi tarpeillaan ennen kurssille saapumista. Lisäksi tarvitset koirallesi joko pannan (ei täyskuristava) tai valjaat ja tavallisen (ei kela) taluttimen, sekä iloisen mielen!

Koiran mukana voi kurssille osallistua max. 2 henkilöä.

Koirat pidettävä kytkettyinä aina koulutuksissa (ellei kouluttajan kanssa ole toisin sovittu).

Huomaathan, että koiran haltijana asiakas vastaa oman koiransa turvallisuudesta, sekä koiran muille mahdollisesti aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista.

Sairasta koiraa ei koskaan tule tuoda koulutushallille. Hallilla käy päivittäin kymmeniä koiria, joten on äärettömän tärkeää jättää mahdollisesta tarttuvasta sairaudesta oireileva koira kotiin. Juoksuisen nartun kanssa osallistuminen ei myöskään ole sallittua. Otathan näissä tapauksissa yhteyttä.

Koiran tulee myös olla Suomen Kennelliiton mukaisesti rokotettu 12 viikon iästä eteenpäin. Otathan rokotuskortin ensimmäiselle kerralle varmuuden vuoksi mukaan. Teemme pistotarkastuksia.

Kurssin/koulutuksen jälkeen voit halutessasi käydä täyttämässä tyytyväisyyskyselyn. Kyselyyn pääset TÄSTÄ

KURSSIKOHTAISTA INFOA

PENTULEIKKIKOULU / PENTUKURSSI: Pennun omistajille tarjolla Jaana Pohjolan tuottama Pentuopas, jonka pariin pääset TÄSTÄ

NOSEWORK: Jos kurssi sisältää luennon, niin luentokerralle ei koiria mukaan. Nosework koulutuksissa tulethan halliin ensin ilman koiraa, niin sovitaan vuorot. Kurssilla jokainen koira tekee omalla vuorollaan, jolloin muut koirat odottavat autoissa/ ulkona vuoroaan. Kurssi on kuitenkin pienryhmäkurssi, max. 4 koirakkoa, jottein yhtäjaksoista odottamista tulisi kerralla paljon.

DOBO: Dobo-tunnille tulisi koiran kynnet leikata, ei kuitenkaan juuri edellisenä päivä. Dobo-pallot ovat kestäviä, mutta hyvin pitkät tai juuri leikatut kynnet voivat kuitenkin aiheuttaa pallon rikkoutumisen. Kurssille on hyvä varata niin koiralleen, kuin itselleenkin vettä. Rennot ja mukavat vaatteet suositeltavia.

KOULUTUSPAIKAT:

HOLLOLAN HALLI

Koulutushallin osoite on Puurtajantie 3, 15880 Hollola.

Koulutushallissa on mattopohja, jonka vuoksi emme käytä ulkokenkiä treenatessa, voit ottaa halutessasi mukaan vaikka sisäkengät tai villasukat.

Aja sisään parkkipaikalle portista, jossa näet Lahen Murren kyltin. Pysäköi autosi hallikiinteistön tulosuunnan päätyyn isolle asfalttiparkkipaikalle.

Kiinteistön piha-alueella koirien pissattaminen ei ole suotavaa, vaan se tulisi tehdä tienvarressa.

LAHDEN KENTTÄ

Koulutuskenttä sijaitsee ilmarisentien mäessä Lahdessa Joutjärven kirkon kupeessa. Lähin osoite on ilmarisentie 1, joka on kirkon rakennuksia.

Pysäköidä voi joko tienlaitaan tai kentän laitaan. Jos olet kovin aikaisessa kentällä, niin odotathan tienlaidassa, jotta edellinen ryhmä on lopettanut. Näin eivät opetuksessa vielä olevat koirat suotta häiriinny.

Otathan myös koiralle vettä ja kupin mukaan. Kentällä ei ole vesipistettä.

Koirien jätökset tulee kerätä kentältä ja sen läheisyydestä. Jos unohdit kakkapussit kotiin, niin voit pyytää kouluttajalta. Kouluttajalta löytyy myös roskaämpäri, johon kakkapussit voi jättää.

Tunnit pidämme myös sadepäivinä, joten säänmukainen pukeutuminen suositeltavaa.

VIRENOJAN MAASTO

Myllyntie, Virenoja (Orimattila).

Otathan myös koiralle vettä ja kupin mukaan. Maastossa on lampi, mutta ei varsinaista vesipistettä.

Koirien jätökset tulee kerätä maastosta pois. Jos unohdit kakkapussit kotiin, niin voit pyytää kouluttajalta. Kouluttajalta löytyy myös roskaämpäri, johon kakkapussit voi jättää.

KOULUTTAJAT:

Kouluttajien yhteystiedot näet täältä https://www.lahenmurre.fi/yhteystiedot/

POISSAOLOKORVAUKSET:

Poissaolokorvaukset sovitaan sähköpostilla leea@lahenmurre.fi

Täältä näet peruutus- ja poissaolokorvauksien ehdot https://www.lahenmurre.fi/maksu-ja-peruutusehdot/