Toistaiseksi pois tarjonnasta!
KIVA KOIRAKANSALAINEN KURSSI JA TESTI
Kiva Koirakansalainen-testi perustuu American Kennel Clubin järjestämään Canine Good Citizen-testiin, jonka on suorittanut yli 5 miljoonaa koiraa ympäri maailmaa.
Kiva Koirakansalainen-testi
  • Näyttää koiran hyvät käytöstavat
  • Testaa koiran yhteiskuntakelpoisuutta
Mitä Kiva Koirakansalainen osaa?
Koiran omistaja voi testin avulla varmistaa, missä vaiheessa oman koiran koulutus on ja olisiko jollain alueella parantamisen varaa. Koska koira on elävä olento, se ei välttämättä tee kaikkea testihetkellä yhtä loistavasti kuin kotioloissa. Testin voi uusia ellei sitä läpäise. Testi ei ole mikään kilpailu, eikä sen suorittamisessa vaadita sellaista täsmällisyyttä kuin tottelevaisuuskokeissa. Tärkeintä on, että koira on omistajansa hallinnassa ja parivaljakko toimii yhteistuumin eri tilanteissa. Koiran ja omistajan yhteispeli testialueella on tärkeä osa testiä.
Testi sisältää erilaisia kohtaamistilanteita, hihnakävelyä, erilaisia häiriöitä ja niihin suhtautumista, käsittelytilanteen, luoksetulon, maahan- ja istu liikkeet ja paikallaan pysymisen, sekä omistajan odottamisen.
KIVA KOIRAKANSALAINEN -KURSSI
6 x 50min, 140€
Max. 5 koiraa
Ikäsuositus 6kk ->
Kurssin pohjaksi sopii Pentukurssi, Arkitaitokurssi tai Jatkokurssi(pentu-/Arkitaito)
Kurssi on Kiva Koirakansalainen -testiin valmistava kurssi. Kurssilla harjoitellaan testissä suoritettavia osa-alueita.
Testejä järjestää eri tahot ympäri suomea. Myös Lahen Murrella vuoden alusta 2023 tullaan aika-ajoin testitilaisuuksia järjestämään. Itse testi ei sisälly kurssiin, eli sen voi halutessaan käydä suorittamassa kurssin jälkeen.
Kurssi toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kellonaikana, kuin aloitus, ELLEI toisin ole mainittu.

 

SIIRRY KAUPPAAN

 

KIVA KOIRAKANSALAINEN -TESTI
Testin hinta 20€
Testejä aletaan järjestämään Lahen Murren toimesta vuoden 2023 puolella. Seuraa tiedoittamista somessa tai täältä, milloin seuraavia testitilaisuuksia on tulossa.

 

 

Koulutukset ja testit järjestetään Koirakoulu Lahen Murren tiloissa Hollolassa.