Käytöskartoitus | kotikäynti

Lahti ja lähiseutu!
Onko koirallasi jokin ei-toivottu käytös, johon haluaisit ammattilaisen neuvoa ja tukea? Haluaisitko lähteä treenaamaan ryhmässä tai kaipaat apua arjen sujuvuuteen, mutta koirasi ei ole hallinnassasi? Mahdollisuus seesteisempään arkeen on olemassa!
Mitä varhaisemmassa vaiheessa ei- toivottuun käytökseen puututaan, sitä helpompaa tilanteen muokkaaminen on. Hyvä nyrkkisääntö on muistaa, että kaikki, mikä tapahtuu, vahvistuu – niin hyvässä kuin pahassa. Ei siis kannata jäädä odottamaan, että asia korjaantuisi itsestään, vaan toimintamalleja on muutettava, jos haluaa koiran käytöksen muuttuvan.
Joskus omistaja löytää yhteisen sävelen koiransa kanssa jo yhden tapaamisen jälkeen, mutta toisinaan tarvitaan pari lisäkoulutuskertaa, joissa oppii niin koira kuin omistaja. Lisäkoulutuskerrat toteutetaan yksityisohjauksena https://www.lahenmurre.fi/yksityisohjaus/ . Tärkeää on kuitenkin muistaa, että yksikään ongelma ei ratkea kuten televisiossa, vaan koulutus vaatii aina omistajalta sitoutumista ja johdonmukaista koulutusta.
 Käytöskartoituksessa perehdymme laajemmin ongelmaan.  Mikä käytöstä aiheuttaa ja mikä sitä pitää yllä, sekä mietimme koulutusta tukevia tukitoimia, joita voisimme koiran arjessa muuttaa. Sen lisäksi katsomme teille sopivat harjoitukset ja käynnistämme niitä.
Käytössä käyttäytymistieteisiin ja oppimispsykologiaan perustuvat positiivisen vahvistamisen koulutusmenetelmät.

 

Hinta 135€ / 90min
Siihen sisältyy itse kartoituksen tekeminen, koulutusohjeet + kirjalliset koulutusohjeet jälkikäteen s-postitse, sekä matkat (max 20km) ja alv 24%. Ylimenevät kilometrit laskutamme 0,53€/km.
Käytöskartoitus tehdään koirakon kotona (tai tilanteesta riippuen sovitusti Lahen Murren hallilla)

Ilmoittaudu Kurssille

 

Kesto n. 1,5h

135 €