Käytöskartoitus | kotikäynti

Lahti ja lähiseutu!

KÄYTÖSKARTOITUS /KOTIKÄYNTI

Onko koirallasi jokin ei-toivottu käytös, johon haluaisit ammattilaisen neuvoa ja tukea?
Mitä varhaisemmassa vaiheessa ei- toivottuun käytökseen puututaan, sitä helpompaa tilanteen muokkaaminen on. Hyvä nyrkkisääntö on muistaa, että kaikki, mikä tapahtuu, vahvistuu – niin hyvässä kuin pahassa. Ei siis kannata jäädä odottamaan, että asia korjaantuisi itsestään, vaan toimintamalleja on muutettava, jos haluaa koiran käytöksen muuttuvan. Käytöksen muokkaaminen on prosessi, joka usein koostuu useasta palasta.
Tärkeää on kuitenkin muistaa, että yksikään ongelma ei ratkea kuten televisiossa, vaan koulutus vaatii aina omistajalta sitoutumista ja johdonmukaista koulutusta.
 Käytöskartoituksessa perehdymme laajemmin ongelmaan.  Emme keskity vain oireeseen, vaan syyhyn käytöksen takana. Mikä käytöstä aiheuttaa ja mikä sitä pitää yllä, sekä mietimme koulutusta tukevia tukitoimia, joita voisimme koiran arjessa muuttaa. Sen lisäksi katsomme teille sopivat harjoitukset ja käynnistämme niitä.
Käytössä käyttäytymistieteisiin ja oppimispsykologiaan perustuvat positiivisen vahvistamisen koulutusmenetelmät.

 

Hinta 135€ / 90min
Siihen sisältyy itse kartoituksen tekeminen, koulutusohjeet + kirjalliset koulutusohjeet jälkikäteen s-postitse, sekä matkat (max 20km) ja alv 24%. Ylimenevät kilometrit laskutamme 0,53€/km.
Käytöskartoitus tehdään koirakon kotona (tai tilanteesta riippuen Lahen Murren hallilla tai muussa sovitussa paikassa).
Joskus omistaja löytää yhteisen sävelen koiransa kanssa jo yhden tapaamisen jälkeen, mutta toisinaan tarvitaan pari lisäkoulutuskertaa tai jatkokonsultaatiota.
Lisätunnit 2kk:n sisällä 70€/60min
Jatkokonsultaatio aikaisempaan koulutukseen liittyen netin välityksellä  Teams-kokouksella 40€/60min.

 

 

TEAMS-ETÄAPU

HINTA 50€/h

Nettin välityksellä Teams-kokouksena toteutettava konsultaatio. Tarvittaesssa tähän liitetään käytös- ja hyvinvointikartoitus laajan esitietokyselyn avulla.

Ota yhteyttä

 

Kesto n. 1,5h

135 €