Hihna ja ohitus

HIHNA JA OHITUS KOULUTUKSET


Hihna- ja ohituskurssi,  3 x 50min, 72€

Pienryhmä (max. 4)

Hihnassa vetäminen ja tempoilu kuluttaa sekä taluttajan että koiran hermoja. Kurssilla treenataan erilaisia taitoja tukemaan mielekästä hihnakävelyä ja näin koirat oppivat uuden tavan kulkea hihnassa, kun se opetetaan niille ilon kautta. Tule Koirakoulu Lahen Murren kurssille, niin voit uudelleen löytää kadotetun lenkkeilyn ilon!
 Kurssi sopii nuoremmillekin koirille hihnakäytöksen opetteluun tai vartuneemmallakkin, jonka kanssa hihnakäytöstä halutaan petrata.
Koulutukset toteutetaan  lämpimässä Lahen Murren koulutushallissa, Hollolassa. Kesäkaudella myös Lahdessa Joutjärven kentällä ilmarisentiellä (merkattu LAHTI, ulkokurssi).
Osallistujakoiran suositus alaikäraja 6kk.  Kurssi sopii myös esimerkiksi Pentu- tai Arkitaitokurssin lisätreeniksi hihnakäytökselle
Kurssilla käydään läpi erilaisia harjoitteita ja menetelmiä, ns. tukitaitoja, jolla saavutetaan parhaat tulokset hallittuun hihna- ja ohituskäyttäytymiseen.
ALKAVAT KURSSIT:

 

 

Alk. ti 12.1. klo 17.00 /Janika  TÄYNNÄ!

 

Alk. ti 2.2. klo 16.00 /Janika  TÄYNNÄ!

 

Alk. ti 23.2. klo 17.00 /Janika

 

Alk. ti 9.3. klo 16.00 /Janika

 

Alk. pe 2.4. klo 11.00 /Tanya

 

Alk. su 28.3. klo 13.30 (EI VIIKOLLA 13 ja 15) /Tanya

 

Voit myös ilmoittautua varasijoilla!
Huom! Jos koirasi on erittäin paha rähjääjä, ota yhteyttä ennen ilmoittautumista! Tällöin voi olla helpompi aloittaa yksityisohjauksesta. Löydät vaihtoehdot kohdasta ”Muut palvelut”.

 

 

KIRJOITATHAN ILMOITTAUTUMISEN LISÄTIETOJA KENTTÄÄN MIHIN KOULUTUKSEEN OLET ILMOITTAUTUMASSA.

Luethan   PERUUTUSEHDOT

Ilmoittaudu Kurssille

Kirjoitathan lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa!