ETSINTÄ JA HAKU KOULUTUKSET
Koiran nenänkäyttö on luontaista ja sitä voikin valjastaa niin hyötyyn, kuin hupiin. Erilaiset etsintätehtävät aktivoivat ja väsyttävät energistäkin koiraa hyvin. Monelle koiralle on ruoan ja namien etsintä tuttua, mutta eikö olisi kiva, jos koira osaisi etsiä vaikka kadonneita tavaroita tai sen kanssa voisi leikkiä piiloa. Erilaisista etsintätehtävistä saa koiralle mukavaa puuhaa arkeen.
ESINE-ETSINTÄKURSSI
4 x 60min, 88€
Ikäsuositus 6kk ->
Max. 4 koiraa
Ei pohjataitovaatimuksia
Kouluttaja Heidi
Onko hanskat hukassa? Kurssi sopii ihan vain koiran aktivoinnista kiinnostuneille, sekä lisäksi myös pk-harrastuksia aloitteleville.
Kurssilla vahvistetaan etsimiskäytöstä ja opetellaan erilaisten esineitten etsimistä. On mahdollista harjoitella myös koira liinassa, jos irtipito ei ole mahdollista.
Ulkokurssi. Kurssin ensimmäinen kerta on Lahden ulkokentällä, ilmarisentiellä. Loput kolme kertaa maastossa myllyntiellä, Virenojalla.
TULOSSA OLEVAN KURSSIN AIKATAULU:
Tulossa!

 

VIRIKEHAKUKURSSI
4 x 90min, 92€
Ikäsuositus 6kk ->
Max. 5 koiraa
Kouluttaja Heidi
Koiraa tulisi pystyä pitämään vapaana. Koirat eivät ole kuitenkaan yhtäaikaa vapaana, vaan jokainen suorittaa omalla vuorollaan.
Koiria käytetään paljon ihmisten etsinnässä. Ihmisetsinnästä saa myös mukavan leikin koiran ja perheen kesken. Kurssilla pääset harjoittelemaan kuinka kouluttaa koiraa ihmisen etsimiseen. Kurssi pidetään maastossa myllyntiellä, Virenojalla.
TULOSSA OLEVAT KURSSIT:
Tulossa!
Kurssit toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kellonaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin ole mainittu.
HUOM. kirjoitathan lisätietokenttään mille alkavista kursseista haluat ilmoittautua.

Ilmottaudu Kurssille