ARKIKÄSITTELY-kurssi  3 x 50min, 66€

 

Pienryhmä, max. 4 koiraa
Ongelmia kynsienleikkuussa, valjaiden pukemisessa, turkinhoidossa….? Vai haluaisitko pennun kanssa jo ennalta ehkäistä niiden syntymistä. Arkeen koiran kanssa liittyy paljon erilaisia käsittelytilanteita, jotka eivät koiran mielestä olekaan aina niin mielekkäitä. Taistelu koiran kanssa näissä tilanteissa saattaa lähteä kerta toisensa jälkeen kärjistymään entisestään. Tämä voi myös pilata koiran luottamusta omistajaan ja on joka tapauksessa stressi koiralle, jos se kokee tilanteen ikäväksi tai jopa pelottavaksi. Tilannetta helpottaa usein se, että koiralle annetaankin valinnan vapautta ja lähdetäänkin vahvistamaan koiran omaehtoisuutta ja omaa aktiivisuutta. Parhaimmillaan tilanteesta saadaan koiran ja omistajan yhteinen puuhahetki, jota koira odottaa innolla. Mahdollista? Kyllä se on.
Arkikäsittelykurssilla lähdetään koiralle positiivisesti kouluttamaan taitoja erilaisiin käsittelytilanteisiin ja rakennamme koiran omaehtoisuutta.  Eri koirilla on omat hankalat tilanteensa, joten kurssillakin harjoituksia yksilöidään jokaisen tarpeen ja toiveiden mukaisesti.

 

Esimerkkivaihtoehtoja harjoituksiin:

– Kynsien leikkaaminen

– Harjaaminen

– Tassujen kuivaaminen

– Valjaiden / vaatteiden pukeminen

– Kuonokopan opetus

– Hampaiden pesu

 

Kurssilta saat työkalut, joilla pääset jatkamaan kotitreeniä ja pääset kohti mielekkäämpiä käsittelyhetkiä.
Kurssi  järjestetään Murren kodikkaassa koulutushallissa.

 

HUOM. Oletko käynyt Lahen Murren Pentuleikkikoulun, Pentukurssin tai Arkitaitokurssin viimeisen 6kk sisällä? Mainitse siitä lisätietokentässä ja saat Arkikäsittelykurssista -10%.

ALKAVAT KURSSIT:

 

Alk. su 6.12. klo 13.30  /Tanya  TÄYNNÄ!

 

Alk. su 7.3. klo 12.00  /Tanya 

 

Alk. su 18.4. klo 17.00  /Leea

KIRJOITATHAN ILMOITTAUTUMISEN LISÄTIETOJA KENTTÄÄN, MILLE ALKAVISTA KURSSEISTA HALUAT ILMOITTAUTUA.

 

Luethan   PERUUTUSEHDOT

Ilmottaudu Kurssille

KIRJOITATHAN LISÄTIETOKENTÄÄN, MILLE ALKAVISTA KURSSEISTA HALUAT ILMOITTAUTUA.