ARKIKÄSITTELYKURSSI
3 x 50min, 66€
Ikäsuositus 4kk ->
Pienryhmä, max. 4 koiraa
Ongelmia kynsienleikkuussa, valjaiden pukemisessa, turkinhoidossa….? Vai haluaisitko pennun kanssa jo ennalta ehkäistä niiden syntymistä. Arkeen koiran kanssa liittyy paljon erilaisia käsittelytilanteita, jotka eivät koiran mielestä olekaan aina niin mielekkäitä. Taistelu koiran kanssa näissä tilanteissa saattaa lähteä kerta toisensa jälkeen kärjistymään entisestään. Tämä voi myös pilata koiran luottamusta omistajaan ja on joka tapauksessa stressi koiralle, jos se kokee tilanteen ikäväksi tai jopa pelottavaksi. Tilannetta helpottaa usein se, että koiralle annetaankin valinnan vapautta ja lähdetäänkin vahvistamaan koiran omaehtoisuutta ja omaa aktiivisuutta. Parhaimmillaan tilanteesta saadaan koiran ja omistajan yhteinen puuhahetki, jota koira odottaa innolla. Mahdollista? Kyllä se on.
Arkikäsittelykurssilla lähdetään koiralle positiivisesti kouluttamaan taitoja erilaisiin käsittelytilanteisiin ja rakennamme koiran omaehtoisuutta.  Eri koirilla on omat hankalat tilanteensa, joten pienryhmässä toteutuvassa kurssilla harjoituksia yksilöidään jokaisen tarpeen ja toiveiden mukaisesti.
Kurssilta saat työkalut, joilla pääset jatkamaan kotitreeniä ja pääset kohti mielekkäämpiä käsittelyhetkiä.
Esimerkkivaihtoehtoja harjoituksiin:
– Kynsien leikkaaminen – Harjaaminen – Tassujen kuivaaminen – Valjaiden / vaatteiden pukeminen – Kuonokopan opetus – Hampaiden pesu
Kurssit järjestetään Lahen Murren lämpimässä ja kodikkaassa koulutushallissa Hollolassa. Kurssi toteutuu kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja kelloaikana, kuin aloituspäivä, ELLEI toisin mainita.

 

SIIRRY KAUPPAAN