Anna Piitulainen

Olen Anna Piitulainen. Opiskelen eläintenhoidon ammattitutkintoa Luksiassa ja tulen siellä suuntautumaan eläinten kouluttamiseen. Aiemmalta koulutukseltani olen eläintenhoitaja (luonnonvara-ala) ja käynyt myös koirahierojan opinnot. 

Oman yritykseni (Koirasto) olen perustanut vuoden 2020 lopussa ja sitä ennen olen kouluttanut asiakkaita kevytyrittäjänä. Olen toiminut myös jo useamman vuoden alueeni koiraseuroissa arkitottelevaisuuden, tokon ja nose workin kouluttajana.

Meillä asuu neljä koiraa, australianpaimenkoira, kaksi mudia ja käyttölinjainen labradorinnoutaja. Olen harrastanut vanhimman koirani (auspai, 8 vuotta) kanssa tokoa, rallytokoa, pk-lajeja, pelastuskoiralajeja, nose workiä, id-jälkeä sekä eläinetsintää.

Nuorempien koirien kanssa harrastetaan jälkeä, nose workiä, tottelevaisuuslajeja ja nuorinta (lbr) koulutan parhaillaan hajutyöläiseksi. 

Koirien ja muidenkin eläinten kanssa tärkeintä minulle niin arjessa kuin harrastuksissakin on yhteistyö. Tähän haluan myös koulutuksissani aina kannustaa! Yhteistyöhön sisältyy vuoropuhelu, ennakoitavuus, reilut pelisäännöt ja eläinlähtöisyys. 

Lisäksi pidän tärkeänä huolehtia koiran sekä henkisestä että fyysisestä kestävyydestä ja hyvinvoinnista.