Aktivointi- ja virikkeistämiskurssi

Lahti ja lähiseutu!
Tuntuuko, että koirallasi riittää virtaa enemmän kuin sinulla? Haluaisitko, että koirasi nukahtaisi rauhallisena ja tyytyväisenä iltaisin?
Jo koiraa hankkiessamme, meidän tulisi ulkomuodon sijaan kiinnittää huomiota siihen, minkälaisiin työtehtäviin valitsemamme rotu on jalostettu.  Jokainen koira kuitenkin rodusta riippumatta kaipaa paitsi vapaana liikkumista, myös ”aivojumppaa”, ja vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea voimme keksiä koiran energiaa ja työskentelyintoa purkaaksemme.
Koirakoulu Lahen Murren aktivointi- ja virikkeistämiskurssilla pelataan älypelejä, tehdään virikeratoja, sekä voidaan kouluttaa jokin ohjaajan valitsema (toteutettavissa oleva) temppu/käytös. Tavoitteena on myös saada ohjaajat ymmärtämään paremmin koiran omaehtoisen tarjoamisen kautta tapahtuvaa oppimis- ja koulutusprosessia, jonka seurauksena minkä tahansa tempun opettaminen arjessa on helpompaa. Lisäksi kurssilla pohditaan yhdessä oman koiran virikkeistämistä päämääränä kokonaisvaltainen hyvinvointi.
Kurssille ei ole ikä- tai taitovaatimuksia, vaan kaikki ovat tervetulleita, pennut mukaanlukien! Kerrothan lisätietokentässä minkä käytöksen haluaisit koirallesi kurssilla opettaa!
Kurssi järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa, Hollolassa Lahden kupeessa.
Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan!

Ilmoittaudu Kurssille

Aktivointi- ja virikkeistämiskurssi /Leea

 

Alk KE 7.11. klo 20.00 (5x45min, 95€)

**************************************

IRTOTUNNIT

LA 24.11. klo 11.00   (1x45min, 20€)

LA 1.12. klo 11.00     (1x45min, 20€)