Toko

TOKO

Tokossa eli tottelevaisuuskokeessa tuomari arvioi koiralle opetettujen liikkeiden hallintaa sekä koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä, sekä koulutuksen tasoa neljässä eri luokassa. Tokossa on määrätyt liikkeet kutakin luokkaa kohden.
Tokossa opeteltavista liikeistä monet ovat myös hyödyllisiä arjen tilanteissa. Laji kehittää koiran hillintää, hallintaa ja kontaktia ohjaajaan.

KATSO VIDEO

 

 

TOKON ALKEET  6 x 50min, 132€

 

Tavoitteellisesti treenaaville koirakoille suunnatulla kurssilla käydään läpi tokon perustaitoja, sekä eri liikkeiden osia ja niiden optimaalista suoritustapaa. Kun palaset ovat hallussa, niistä voidaan koota kokonaisia liikkeitä. Kurssin tarkoitus on myös antaa ohjaajalle eväitä sujuvaan yhteistyöhön koiran kanssa sekä tokon treenaamiseen positiivisen vahvistamisen keinoin. Kurssille osallistujilta toivotaan myös itsenäistä harjoittelua koulutuskertojen välillä.
Pohjana kurssille suositellaan käytäväksi Harrastuskoiran pohjataidot -kurssi, KATSO LISÄÄ

 

 Max. 5 koiraa

 

 ALKAVAT KURSSIT:

 

Alk. ti 16.2. klo 18.00 /Janika

 

 

 

Kurssin käynneillä on mahdollisuus jatkaa Tokon jatkokurssille tai kysellä paikkaa treeniryhmistä.

 

 

 

 

TOKON JATKOKURSSI   5 x 50min, 112€

 

 

 ALKAVAT KURSSIT:

 

Alk. ti 24.11. klo 18.00 /Janika

 

Alk. su 10.1. klo 12.00 (EI VIIKOLLA 3) /Tanya

 

 

 

 

 

TOKON TREENIRYHMÄ

 

 Kuukausimaksu 85€.

 

 

TIISTAISIN
 Klo 19 Aloittelijat. Ryhmään otetaan aloittelevia tokoilijoita, jotka haluavat tavoitteellista valmennusta. Alkeiskurssi tulisi olla kuitenkin vähintään käytynä.  TÄYNNÄ!

 

Klo 20 Edistyneemmät.  Ryhmään otetaan ensisijaisesti tokouran alkutaipaleella olevia koirakoita, joilla perusasiat hallussa. Sopii myös jo kisaaville, sillä ryhmässä harjoitellaan kaikkien luokkien liikkeitä.     1 PAIKKA VAPAUTUMASSA MARRASKUUN ALUSSA.

 

 

Treenipaikkaa voit kysellä olit harrastanut tokoa missä hyvänsä.
 Tiedustele leea@lahenmurre.fi.

 

 

 

 

NOUTOKURSSI  3 x 50min, 65€  /Janika

 

Kurssilla käydään läpi, miten noudon voi alusta alkaen opettaa koiralle sujuvaksi ja mieluisaksi kokonaisuudeksi. Voit tulla myös treenaamaan noudon kuntoon, jos jokin osa siitä ei vielä ota sujuakseen, kaipaat noutoon lisää motivaatiota tai haluat hioa sen teknistä suoritustapaa. Kurssi sopii tokoharrastajille, noutajalajeja harrastaville tai kenelle tahansa, joka haluaa noutoa koiralleen opettaa tai parantaa sitä.

 

Alk. ti 18.10. klo 21.00

 

Alk. ti 17.11. klo 17.00

 

 

 

 

TOKOLIIKEIDEN ONGELMAKLINIKKA 3 x 50min, 73€    /Janika

PIENRYHMÄ, max 4 koiraa

SOPII MYÖS RALLY-TOKOILIJOILLE. Haluat oppia/hioa yksittäisiä asioita, tule tokoklinikalle! Jos jokin liike ei ota sujuakseen tai siinä olisi parantamisen varaa, niin ratkotaan yhdessä ongelmasi.
Saat yksilöllistä opastusta omaan tarpeeseesi. Tunnilla voidaan keskittyä haluamaasi ongelmakohtaan tai siihen, miten lähteä opettamaan kyseistä asiaa aivan alkeista, tai voit vaikkapa näyttää millä mallilla liike tällä hetkellä on, jotta voimme hioa siitä vieläkin paremman. Voit tehdä kokonaisia liikkeitä tai yksittäisiä osia. Koiran osaamista voidaan valmiidenkin liikkeiden kohdalla syventää erilaisten haasteiden avulla – valmista tokokoiraa ei ole! Teematunneilla harjoitellaan pääsääntöisesti yksitellen. Muiden vuoroilla voit oppia lisää seuraamalla koulutusta tai voit treenata laidalla itsenäisesti.  Tunnit sopivat kaikentasoisille koirille pennuista konkareihin.  Kurssille mahtuu enintään 4 koirakkoa, kouluttajana Janika Silfverberg.

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2021

 

 

 

 

 

 

Kirjoitathan lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa.

 

Luethan   PERUUTUSEHDOT

Ilmoittaudu Kurssille

Kirjoitathan ilmoittautumisen lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa.