Toko

Tokon tutustumistunnit   1x60min, 25€       /Janika

 

Ti  2.7. klo 18.00

 

Ti  3.9. klo 17.00

 

Varaa ja osta samantien kolme vapaa valinnaista tutustumis- tai irtotuntia hintaan 68€. KATSO LISÄÄ valikon kohdasta tutustumis- ja irtotunnit.

 

 

 

 

Tokon alkeet/pohjataidot  5x60min, 115€      /Janika

 

Tavoitteellisesti treenaaville koirakoille suunnatulla kurssilla käydään läpi tokossa tarpeellisia perustaitoja, sekä eri liikkeiden osia ja niiden optimaalista suoritustapaa. Kun palaset ovat hallussa, niistä voidaan koota kokonaisia liikkeitä. Kurssin tarkoitus on myös antaa ohjaajalle eväitä sujuvaan yhteistyöhön koiran kanssa sekä tokon treenaamiseen positiivisen vahvistamisen keinoin. Harjoitukset räätälöidään yksilöllisesti kunkin koirakon tason ja tarpeen mukaisesti. Kurssille osallistujilta edellytetään myös itsenäistä harjoittelua koulutuskertojen välillä.

 

Kurssilla käytetään ehdollista vahvistetta koulutuksen apuvälineenä, ja siksi kurssin hintaan sisältyy oma clicker.

 

 

Alk. ti 4.6. klo 20.00

 

Alk. ti 9.7. klo 18.00

 

Alk. ti 8.10. klo 20.00

 

 

 

Kurssin käynneillä on mahdollisuus jatkaa Tokon jatkokurssille tai kysellä paikkaa treeniryhmistä.

 

 

 

 

 

Tokon jatkokurssi       /Janika

 

 

Alk. ti 29.10. klo 21.00  (4x60min, 90€)

 

 

 

 

Tokon treeniryhmä

 Kuukausimaksu 85€.

 

Uusi ryhmä alkamassa syyskuussa 10.9. Ryhmän treenit pyörisivät tiistaisin klo17. Ryhmään otetaan aloittelevia tokoilijoita, jotka haluavat tavoitteellista valmennusta. Alkeiskurssi tulisi olla kuitenkin vähintään käytynä.

 

Tiistain klo19 treeniryhmässä yksi paikkaa vapaana. Ryhmään otetaan ensisijaisesti tokouran alkutaipaleella olevia koirakoita, joilla perusasiat hallussa. Sopii myös jo kisaaville, sillä ryhmässä harjoitellaan kaikkien luokkien liikkeitä. Treenipaikkaa voit kysellä olit harrastanut tokoa missä hyvänsä.

 

 Tiedustele tai kysy paikkaa leea@lahenmurre.fi.

 

 

Noutokurssi!  3x 60min, 75€  /Janika

 

Kurssilla käydään läpi, miten noudon voi alusta alkaen opettaa koiralle sujuvaksi ja mieluisaksi kokonaisuudeksi. Voit tulla myös treenaamaan noudon kuntoon, jos jokin osa siitä ei vielä ota sujuakseen, kaipaat noutoon lisää motivaatiota tai haluat hioa sen teknistä suoritustapaa. Kurssi sopii tokoharrastajille, noutajalajeja harrastaville tai kenelle tahansa, joka haluaa noutoa koiralleen opettaa tai parantaa sitä.

 

Alk. ti 8.10. klo 21

 

 

 

Tokoliikeiden ongelmaklinikka!    /Janika

 

Haluat oppia/hioa yksittäisiä asioita, tule tokoklinikalle! Jos jokin liike ei ota sujuakseen tai siinä olisi parantamisen varaa, niin ratkotaan yhdessä ongelmasi.

 

Alk. ti 26.11. klo 21

 

Saat yksilöllistä opastusta omaan tarpeeseesi. Tunnilla voidaan keskittyä haluamaasi ongelmakohtaan tai siihen, miten lähteä opettamaan kyseistä asiaa aivan alkeista, tai voit vaikkapa näyttää millä mallilla liike tällä hetkellä on, jotta voimme hioa siitä vieläkin paremman. Voit tehdä kokonaisia liikkeitä tai yksittäisiä osia. Koiran osaamista voidaan valmiidenkin liikkeiden kohdalla syventää erilaisten haasteiden avulla – valmista tokokoiraa ei ole! Teematunneilla harjoitellaan pääsääntöisesti yksitellen. Muiden vuoroilla voit oppia lisää seuraamalla koulutusta tai voit treenata laidalla itsenäisesti.  Tunnit sopivat kaikentasoisille koirille pennuista konkareihin.  Yhdelle tunnille mahtuu enintään 4 koirakkoa, kouluttajana Janika Silfverber

 

 

 

 

 

 

Kirjoitathan lisätietoja kenttään mille tokokurssille olet osallistumassa. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan kurssille!

Ilmoittaudu Kurssille

Kirjoitathan ilmoittautumisen lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa.