Rally-toko

RALLY-TOKO

 

Rally-toko on hauskaa tekemistä yhdessä; tärkeintä radalla ja treeneissä on iloinen mieli. Kurssilla tutustutaan pääasiassa alokasluokan liikkeisiin ja tehtäväkyltteihin. Lisäksi tehdään harjoitteita, joita tehtävien sujuva suorittaminen edellyttää. Tunneille otetaan max. 5 koiraa.

 

Rally-toko on 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa kehitetty laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Rally-tokossa huomioidaan ohjaajan ja koiran välinen iloinen yhteistyö, ja koiraa saakin kehua ja kannustaa koko suorituksen ajan toisin kuin monissa muissa kilpailulalajeissa. Rally-tokosta tuli kennelliiton alainen virallinen kisalaji vuonna 2014 ja laji on siitä lähtien nostanut koko ajan suosiotaan. Voit tutustua lisää rally-tokoon Rally-tokoyhdistyksen sivuilla. 

 

Rally-kurssit järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa, Lahden kupeessa. Kesäkaudella myös Lahdessa Joutjärven kentällä ilmarisentiellä (Lahden kurssit merkattu ”Lahti, ulkokurssi”).

 

 

 

RALLY-TOKON TUTUSTUMISTUNNIT (1x50min, 25€)    /Leea

 

To 12.3. klo 20.00  TÄYNNÄ!
Pe 10.4. klo 17.00  Miniryhmä, 2-3 koiraa

 

Varaa ja osta samantien kolme vapaa valinnaista tutustumis- tai irtotuntia mistä tahansa tarjolla olevasta lajista hintaan 68€. KATSO LISÄÄ valikon kohdasta tutustumis- ja irtotunnit.

 

 

 

RALLY-TOKON ALKEISKURSSI   5x50min, 107€   / Leea

 

 

 ALKAVAT KURSSIT:

 

Alk. pe 17.4. klo 19.00 MINIRYHMÄ, 2-3 koiraa

Alk. to 14.5. klo 20.00

Alk. ti 16.6. klo 17.00 (LAHTI, ulkokurssi) (Ei viikolla 29)

 

Huom! Jos et ole käynyt missään kursseilla/koulutuksessa, suositellaan ennen lajikurssille osallistumista esimerkiksi Koirakoulu Lahen Murren Arkitaitokurssia.

 

 

 

 

 

 

RALLY-TOKON JATKOKURSSI 1  / JATKOKURSSI 2

5×50 min,  107€  /Leea

 

 ALKAVAT KURSSIT:

Alk. ke 1.4. klo 18.00 Jatkokurssi 1

Alk. la 18.4. klo 13.00  (EI VIIKOLLA 18) Jatkokurssi 2 PERUTTU

Alk. pe 29.5. klo 19.00 (EI VIIKOLLA 25) Jatkokurssi 1

 

Osallistua voit, vaikka olisit alkeiskurssin käynnyt muualla!!

 

RALLY-TOKON RATATREENIT  1x50min, 20€

Ratatreeneissä teemme ALO ja AVO luokan ratoja. Treenit sopivat kaikille alkeiskurssin käyneille tai vähintään ALO-luokan kyltit tulisi olla hallussa. Sopii myös ylempien luokkien harrastajille ratatreeniksi.

 

TULOSSA

 

 

 

RALLY-TOKON VAKIRYHMÄT

 Oletko jo suorittanut rally-tokon alkeis- ja jatkokurssin? Tai harrastanut rallya aikaisemmin? Tule rally-tokon vakiryhmään (85€/kk). Vakiryhmä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa.

 

 Keskiviikko  klo 17 ALO-ryhmä  Täynnä!

 

Torstain klo 18 ALO-ryhmä   Täynnä!

 

Torstain klo 19 ALO-AVO- ryhmässä   Yksi paikka vapaa 26.3. alkaen.
Tiedustelut tai kysy paikkaa leea@lahenmurre.fi

 

 

 

 

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan!

 

 

 

KIRJOITATHAN ILMOITTAUTUMISEN LISÄTIETOJA KENTÄÄN MILLE KURSSILLE/TUNNILLE OLET ILMOITTAUTUMASSA.

 

 

Ilmoittaudu Kurssille

 Kirjotathan lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa.