Pentukurssit

Pentukurssi   5x50min, 112€  /Leea

 

 

 

Yhteisen sävelen rakentaminen varhaisessa vaiheessa on pohja loppuelämän yhteistyölle, ja luottamussuhteelle ohjaajan ja koiran välillä. Pentukurssilla aloitetaan harjoittelemaan tärkeitä arjen taitoja, kuten hallintaa, kontaktia, hihnakäytöstä sekä rauhoittumista. Tärkeää on ymmärtää, että pentu oppii kaiken aikaa, myös silloin, kun et ajattele kouluttavasi sitä! Ohjatuilta tunneilta saat eväät pennun koulutukseen, mutta varsinainen koulutustyö tehdään kotona omassa arjessa. Koulutusta ei tulisikaan ajatella tunnin mittaisena periodina viikossa, vaan tapana toimia koiran kanssa. Kurssille otetaan max. 6 koiraa. Kurssin hintaan sisältyy  materiaali pennun kasvatuksesta ja koulutuksesta. Materiaalin tarjoaa eläintenkäytösneuvoja Jaana Pohjola, Eläinkoulutusblogi .

 

 

Pentukurssi on tarkoitettu noin kolmesta ikäkuukaudesta ylöspäin oleville pennuille. Pentukurssin  jatkoksi sopii Jatkokurssi (pennut/arkitaito).

 

 

Jos pentukurssien ajankohdista ei löydy sinulle sopii, katso Arkitaitokurssit. Ne sopivat myös pennuille ensikursseiksi.

 

 

 

Kurssi järjestetään Koirakoulu Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa, Lahden kupeessa. Kesäkaudella kursseja myös Lahdessa Joutjärven kentällä (ulkokursseista merkintä kyseisen alkavan kurssin kohdalla)

 

 

 ALKAVIA KURSSEJA:

 

Alk. ke 19.2. klo 18.00     (EI VIIKOLLA 12)   TÄYNNÄ!

 

Alk. pe 28.2. klo 18.00    (EI VIIKOLLA 12)   TÄYNNÄ!

 

Alk. ke 11.3. klo 20.00     (EI VIIKOLLA 12)  TÄYNNÄ!

 

Alk. su 29.3. klo 13.00     (EI VIIKOLLA 15)

 

Alk. la 4.4. klo 11.00     (EI VIIKOLLA 18)

 

Alk. pe 17.4. klo 18.00  (EI VIIKOLLA 18)

 

Alk. ke 22.4. klo 20.00

 

Alk. la 25.4. klo 14.00  (EI VIIKOLLA 18)

 

Alk. ke 29.4. klo 19.00

 

Kirjoitathan ilmoittautumisen lisätietoja kenttään mille kurssille ilmoittaudut. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan!

Ilmoittaudu Kurssille

Pentukurssit  (5x50min, 110€)

  

Kirjoitathan lisätietokenttään mille kurssille olet osallistumassa! Jos ei muuta mainita, kellonaika ja viikon päivä aina sama kuin aloituspäivänä.