Niina Knuters

Olen Niina Knuters Eläinpalvelu TassuRiihestä. Valmistuin keväällä 2012 Eläinkouluttajaksi Suomen Eläinkoulutuskeskukselta ja syksyllä 2012 aloitin Eläinkoulutuskeskuksella vuoden kestävän ongelmakoirakouluttajan syventävät opinnot. Eläinpalvelu TassuRiihi aloitti toimintansa tammikuussa 2013 ja se on ollut sivutoiminen työni siitä lähtien. Olen käynyt myös erilaisten seminaarien ja luentojen lisäksi vuonna 2016 Nose Work Finland ry:n Nose Work –kouluttajakoulutuksen. Lahen Murrella koulutan Nose Workia, joka on nykyisin ykköslajini myös omien koirieni kanssa.

 

Eläimet ovat kuuluneet elämääni aina, ja koirat ja hevoset ovat olleet kaikista lähimpänä sydäntäni. Nykyään myös kanat ovat saaneet erityispaikan sieltä. Minulla on ollut aiemmin kääpiövillakoira (Woollydog´s Itself ”Dana”), jonka kanssa harrastin agilityä. Tällä hetkellä kotona asustaa kaksi bordercollieta FI MVA FI TVA BH Story Goes Material Girl ”Maisa” ja FI MVA TK1 BH Story Goes Who`s That Girl ” Kira”, joiden kanssa olen harrastanut pääsääntöisesti Tokoa, mutta nykyisin harrastuksiimme kuuluu ainoastaan Nose Work.

 

Tavoitteeni kouluttajana on lisätä eläinten hyvinvointia ja jakaa tietoutta koirakoille kuinka oppiminen voi olla iloista, hauskaa ja tehokasta! =)