Kontaktikurssi

Tavallisessa arjessa luottamussuhteen ja yhteistyön perusta on se, että koira osaa ja ennen kaikkea HALUAA kysyä omistajaltaan lupaa erilaisiin asioihin.
Lisäksi kontaktipelillä voi rakentaa hallintaa suhteessa ympäristön ärsykkeisiin. Mitäpä jos koirasi toisen koiran nähdessään ottaisikin oma-aloitteisesti kontaktin ohjaajaan? Joskus voi olla myös tilanteita, joissa luvan kysyminen voi toimia jopa koiran henkivakuutuksena!
Vai kaipaatko koiraltasi lisää kontaktia kisakentillä? Kurssi sopii lajiharrastajille.
Jos tuntuu, että koiraltasi on ajoittain kontakti hukassa, niin tule tälle kurssille! Rakennetaan kontaktista ohjaajaan kannattavaa toimintaa erilaisten harjoitteiden, ja tietenkin palkitsemisen avulla!
Kontaktikurssit järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa, Lahden kupeessa. Kesäkaudella kursseja myös Lahdessa Joutjärven kentällä (merkattu ”LAHTI, ulkokurssi”).
Kursseille otetaan max. 5 koiraa.

 

KONTAKTIN TEHOKURSSI   (2x50min, 45€)
Alk. Ke 9.10.  klo 14.00    /Satu  (EI VIIKOLLA 43)
Alk. Su 20.10.  klo 13.00    /Satu
Alk. Ke 30.10.  klo 11.00    /Satu
Alk. To 14.11.  klo 14.00   /Leea
Alk. Su 24.11.  klo 12.00    /Satu

 

 

 KONTAKTIKURSSI   (4X50MIN, 85€)

Alk. la 25.5. klo 11   /Satu
Alk. la 21.9.  klo 11.00    /Leea

 

KIRJOITATHAN ILMOITTAUTUMISEN LISÄTIETOJA KENTTÄÄN MILLE KURSSILLE OLET ILMOITTAUTUMASSA. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan.

Ilmoittaudu Kurssille

Kirjoitathan lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa