Kontaktikurssi

Tavallisessa arjessa luottamussuhteen ja yhteistyön perusta on se, että koira osaa ja ennen kaikkea HALUAA kysyä omistajaltaan lupaa erilaisiin asioihin.
Lisäksi kontaktipelillä voi rakentaa hallintaa suhteessa ympäristön ärsykkeisiin. Mitäpä jos koirasi toisen koiran nähdessään ottaisikin oma-aloitteisesti kontaktin ohjaajaan? Joskus voi olla myös tilanteita, joissa luvan kysyminen voi toimia jopa koiran henkivakuutuksena!
Jos tuntuu, että koiraltasi on ajoittain kontakti hukassa, niin tule tälle kurssille! Rakennetaan kontaktista ohjaajaan kannattavaa toimintaa erilaisten harjoitteiden, ja tietenkin palkitsemisen avulla!
Kontaktikurssit järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa, Lahden kupeessa. Kesäkaudella kursseja myös Lahdessa Joutjärven kentällä (merkattu ”LAHTI, ulkokurssi”).
Kursseille otetaan max. 5 koiraa.
KONTANKIN TEHOKURSSI   (2x50min, 45€)
Alk. ke 3.4.  klo 17.00    /Leea
Alk. pe 17.5.  klo 19.00    /Leea
Alk. Ti 21.5.  klo 18.00    /Satu
Alk. To 23.5.  klo 18.00    /Satu   (LAHTI, ulkokurssi)
Alk. Ti 18.6.  klo 17.00    /Leea   (LAHTI, ulkokurssi)
Alk. To 4.7.  klo 17.00    /Satu   (LAHTI, ulkokurssi)
Alk. To 8.8.  klo 18.00    /Satu   (LAHTI, ulkokurssi)

 

 

 KONTAKTIKURSSI   (4X50MIN, 85€)

Alk. la 25.5. klo 11   /Satu

 

KIRJOITATHAN ILMOITTAUTUMISEN LISÄTIETOJA KENTTÄÄN MILLE KURSSILLE OLET ILMOITTAUTUMASSA. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan.

Ilmoittaudu Kurssille

Kirjoitathan lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa