Kontaktikurssi

Tavallisessa arjessa luottamussuhteen ja yhteistyön perusta on se, että koira osaa ja ennen kaikkea HALUAA kysyä omistajaltaan lupaa erilaisiin asioihin.

 

Lisäksi kontaktipelillä voi rakentaa hallintaa suhteessa ympäristön ärsykkeisiin. Mitäpä jos koirasi toisen koiran nähdessään ottaisikin oma-aloitteisesti kontaktin ohjaajaan? Joskus voi olla myös tilanteita, joissa luvan kysyminen voi toimia jopa koiran henkivakuutuksena!

 

Vai kaipaatko koiraltasi lisää kontaktia kisakentillä? Kurssi sopii lajiharrastajille.

 

Jos tuntuu, että koiraltasi on ajoittain kontakti hukassa, niin tule tälle kurssille! Rakennetaan kontaktista ohjaajaan kannattavaa toimintaa erilaisten harjoitteiden, ja tietenkin palkitsemisen avulla!

 

Kontaktikurssit järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa Hollolassa, Lahden kupeessa. Kesäkaudella kursseja myös Lahdessa Joutjärven kentällä (merkattu ”LAHTI, ulkokurssi”).

 

Kursseille otetaan max. 5 koiraa.

 

 

 

KONTAKTIN TEHOKURSSI

 

Alk. ke  5.8.  klo 18.00  2 x 50min, 45€ /Leea  LAHTI, ulkokurssi      TÄYNNÄ!

 

Alk. la 19.9.  klo 15.30  2 x 50min, 45€ /Leea

 

 

KONTAKTITUNTI
Su 13.9.  klo 16.00  1 x 50min, 25€ /Janita

 

KIRJOITATHAN ILMOITTAUTUMISEN LISÄTIETOJA KENTTÄÄN MILLE KURSSILLE/TUNNILLE OLET ILMOITTAUTUMASSA. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan.

Ilmoittaudu Kurssille

Kirjoitathan lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa