Janika Silfverberg

Olen Janika Silfverberg, eläintenkouluttaja (at). Tavoitteenani on lisätä eläinten kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä vuorovaikutusta eläimen ja ihmisen välillä.
Tokossa päämääränäni on auttaa ihmisiä positiiviseen vahvistamiseen perustuvien menetelmien hyödyntämisessä myös treenikentällä. Sovellan teoriaa käytäntöön kehittelemällä harjoituksia, joissa yhdistyvät tehokas kouluttaminen, oppimisen ilo ja reilu peli.
Avustajakoiria ja arkitaitoja kouluttaessani avainasemassa on koiran halu tehdä itse oikeita ratkaisuja. Kaikessa kouluttamisessa kulmakiviä ovat yhteistyö, ymmärrys ja motivaatio.
Mielenkiintoni painottuu myös omaehtoisuuden lisäämiseen, ongelmanratkaisuun sekä ihmisen ja eläimen yhteiselon parantamiseen.
Koulutuksissani keskitytään ennen kaikkea onnistumisiin ja niiden lisäämiseen. Rento ja kannustava ilmapiiri luo miellyttävän oppimisympäristön niin koiralle kuin ohjaajallekin.
Katja

Olen Katja Silander, Lahen Murren ja Turun Murren perustaja, ja yrittäjä. Olen koko elämäni harrastanut koiria sekä hevosia, ja tällä hetkellä kotoa löytyy valkoisetpaimenkoirat Suzi, Masi, PiiPii, Pinkki sekä beauceron…

...Jatka lukemista

Jaana

Olen Jaana Pohjola, eläinten käytösneuvoja MSc, BSc.Olen valmistunut vuonna 2011 Portsmouthin yliopistosta ja auttanut siitä asti eläinten omistajia erilaisissa ongelmatilanteissa…

... Jatka lukemista

Janika

Olen Janika Silfverberg, viittä vaille valmis eläintenkouluttaja. Tavoitteenani on lisätä eläinten kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä vuorovaikutusta eläimen ja ihmisen välillä.

Tokossa päämääränäni on auttaa…

... Jatka lukemista

Leea

Olen Leea Sarén, kahden rescuekoiran omistaja Lahdesta. Kiinnostukseni koirien käyttäytymiseen ja kouluttamiseen on alkanut omien koirieni ja niiden tuomien haasteiden myötä…

... Jatka lukemista

Niina

Olen Niina Knuters Eläinpalvelu TassuRiihestä. Valmistuin keväällä 2012 Eläinkouluttajaksi Suomen Eläinkoulutuskeskukselta ja syksyllä 2012 aloitin Eläinkoulutuskeskuksella vuoden kestävän…

... Jatka lukemista