Janika Silfverberg

Olen Janika Silfverberg, eläintenkouluttaja (at). Tavoitteenani on lisätä eläinten kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä vuorovaikutusta eläimen ja ihmisen välillä.
Tokossa päämääränäni on auttaa ihmisiä positiiviseen vahvistamiseen perustuvien menetelmien hyödyntämisessä myös treenikentällä. Sovellan teoriaa käytäntöön kehittelemällä harjoituksia, joissa yhdistyvät tehokas kouluttaminen, oppimisen ilo ja reilu peli.
Avustajakoiria ja arkitaitoja kouluttaessani avainasemassa on koiran halu tehdä itse oikeita ratkaisuja. Kaikessa kouluttamisessa kulmakiviä ovat yhteistyö, ymmärrys ja motivaatio.
Mielenkiintoni painottuu myös omaehtoisuuden lisäämiseen, ongelmanratkaisuun sekä ihmisen ja eläimen yhteiselon parantamiseen.
Koulutuksissani keskitytään ennen kaikkea onnistumisiin ja niiden lisäämiseen. Rento ja kannustava ilmapiiri luo miellyttävän oppimisympäristön niin koiralle kuin ohjaajallekin.

Leea

Olen Leea Sarén, eläintenkouluttaja ja tämän koirakoulun omistaja. Tällä hetkellä kahden sekarotuisen rescuekoiran omistaja. Kiinnostukseni koirien käyttäytymiseen…

... Jatka lukemista

Niina

Olen Niina Knuters Eläinpalvelu TassuRiihestä. Valmistuin keväällä 2012 Eläinkouluttajaksi Suomen Eläinkoulutuskeskukselta ja syksyllä 2012 aloitin Eläinkoulutuskeskuksella vuoden kestävän…

... Jatka lukemista

Satu

Olen Satu Kantoluoto, perheeseeni kuuluu ihmisten lisäksi neljä koiraa. Kaksi itäsiperianlaikaa, kotimainen kodinvaihtaja…

...Jatka lukemista

Jaana

Olen Jaana Pohjola, eläinten käytösneuvoja MSc, BSc.Olen valmistunut vuonna 2011 Portsmouthin yliopistosta ja auttanut siitä asti eläinten omistajia erilaisissa ongelmatilanteissa…

... Jatka lukemista

Janika

Olen Janika Silfverberg, ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja. Tavoitteenani on lisätä eläinten kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä vuorovaikutusta eläimen ja ihmisen välillä.

Tokossa päämääränäni on auttaa…

... Jatka lukemista