Hihna ja ohitus

HIHNA JA OHITUS KOULUTUKSET

 

 


Hihna- ja ohituskurssi,  3 x 50min, 72€

Pienryhmä (max. 4)

Hihnassa vetäminen ja tempoilu kuluttaa sekä taluttajan että koiran hermoja. Kurssilla treenataan erilaisia taitoja tukemaan mielekästä hihnakävelyä ja näin koirat oppivat uuden tavan kulkea hihnassa, kun se opetetaan niille ilon kautta. Tule Koirakoulu Lahen Murren kurssille, niin voit uudelleen löytää kadotetun lenkkeilyn ilon!
 Kurssi sopii nuoremmillekin koirille hihnakäytöksen opetteluun tai vartuneemmallakkin, jonka kanssa hihnakäytöstä halutaan petrata.
Koulutukset toteutetaan  lämpimässä Lahen Murren koulutushallissa, Hollolassa. Kesäkaudella myös Lahdessa Joutjärven kentällä ilmarisentiellä (merkattu LAHTI, ulkokurssi).
Osallistujakoiran suositus alaikäraja 6kk.  Kurssi sopii myös esimerkiksi Pentu- tai Arkitaitokurssin lisätreeniksi hihnakäytökselle.
Hankalimmille rähjääjille suosittelemme HIHNA SPECIAL -kurssia!
ALKAVAT KURSSIT:

 

Alk. ti 7.7. klo 17.00 (LAHTI, ulkokurssi) /Janika  TÄYNNÄ!

 

Alk. ti 28.7. klo 17.00 (LAHTI, ulkokurssi) /Janika  TÄYNNÄ!

 

Alk. ti 18.8. klo 17.00 /Janika

 

Alk. ti 13.10. klo 18.00 /Janika

 

Voit myös ilmoittautua varasijoilla!
Kurssilla käydään läpi erilaisia harjoitteita ja menetelmiä, jolla saavutetaan parhaat tulokset hallittuun hihna- ja ohituskäyttäytymiseen.
Huom! Jos koirasi on voimakkaasti reaktiivinen (rähjää tms muille koirille), ota yhteyttä ennen ilmoittautumista!

 

 

 

Hihna Special -kurssi  3 x 50min + verkko-osuus, 85€  /Jaana

Toinen koira +10€, kolmas jne. koira +5€
 Sopii reaktiivisemmillekin rähisijöille!  Sopii myös jatkokurssiksi esimerkiksi Jaanan PopUp-hihnatreeneille, kun kaipaat lisää ohjattua treenaamista.
Vetääkö koirasi hihnassa? Tempoileeko se hajujen perässä täysin ilman kontrollia? Turhautuuko koirasi jos se ei pääse tervehtimään jokaista vastaantulijaa? Vai jännittääkö koirasi lenkillä, kenties pimeää tai toisia koiria?
Jos olet huomannut, että lenkkeilyyn liittyy haasteita, jotka eivät ratkea nakeilla tai leluilla, sinun kannattaa osallistua tälle kurssille! Jokaisella koiralla on omat mielipiteet ja mieltymykset, jotka täytyy ottaa huomioon ja hyötykäyttöön lenkillä. Lenkkeilyn pitäisi olla hauskaa ja palauttavaa, ei ikävää ja kuormittavaa.
Koira on oman lenkkeilynsä paras asiantuntija, ja on huomattavasti helpompaa toimia koiran kanssa yhdessä, tiiminä kuin koiraa vastaan. Sujuva lenkkeily edellyttää molemmilta osapuolilta kompromisseja, mutta kun yhteinen sävel löytyy, kaikki muuttuu helpommaksi. Ei ole yhtä oikeaa tapaa kulkea narun päässä, vaan parasta on kun löydätte koirasi kanssa oman tyylinne!
Kurssiin sisältyy verkko-osuus, josta saat vinkkejä kotitreeniin – tämä materiaali jää pysyvästi käyttöösi! Lisäksi kurssiin sisältyy kolme käytännön treenikertaa Lahdessa!
Kurssille mahdollista osallistua myös perheen useamman koiran kanssa yhdessä. Haluatko harjoitella ohjatusti niin, että sinulla on koko orkesteri mukana?  Kahden tai useammankin koiran kanssa voit tulla kurssille, mikäli ne pysyvät sinulla hallinnassa eivätkä tappele keskenään. Tarkoitus on harjoitella niin, että koirat ovat yhden ihmisen hallussa, aivan kuten lenkilläkin. Hihnatreeni kahden tai useamman koiran kanssa on hyödyllistä, koska opit ymmärtämään koirien toimintaa paremmin. Saat kurssilta käytännön eväitä lenkkitilanteisiin ja selkeyttä omaan toimintaasi!
Kaksi ensimmäistä käytännön kertaa toteutetaan Lahdessa Joutjärjen kentällä ja viimeinen kerta Launeen puistossa.
MAX. 4 ohjaajaa/ryhmä

 

 

ALKAVAT RYHMÄT:

 

Alk 2.9. KESKIVIIKKOISIN KLO 17
Käytännön treenikerrat:
2.9. (LAHTI, ulkokenttä), 16.9. (LAHTI, ulkokenttä) ja 30.9. (Laune)

 

Alk 2.9. KESKIVIIKKOISIN KLO 18
Käytännön treenikerrat:
2.9. (LAHTI, ulkokenttä), 16.9. (LAHTI, ulkokenttä) ja 30.9. (Laune)

 

Alk 2.9. KESKIVIIKKOISIN KLO 19
Käytännön treenikerrat:
2.9. (LAHTI, ulkokenttä), 16.9. (LAHTI, ulkokenttä) ja 30.9. (Laune)

 

 

PopUp hihnatreenit 1 x 30min, 37€     / Jaana

Perheen toinen koira +10€, kolmas jne. koira +5€

 

Haluatko harjoitella hihnassa kulkemista ja toisten koirien kohtaamista lyhyesti, intensiivisesti ja tehokkaasti? PopUp-treeneissä harjoitellaan pareittain (30 min/pari). Saat täsmäohjeet siihen, miten voit harjoittelua jatkaa kotona. Lisäksi saat etukäteen videon, jonka vinkeillä pääset alkuun jo ennen harjoituksia! Tässä ei mene koko iltaa, eikä koiraa tarvitse turhaan väsyttää! Samaan treeniin on mahdollista osallistua perheen kahden tai useammankin koiran kanssa, joita ohjaa yksi taluttaja . PopUp-treeneihin voi osallistua aina myös uudestaan.
TULOSSA:

——–

 

 

KIRJOITATHAN ILMOITTAUTUMISEN LISÄTIETOJA KENTTÄÄN MIHIN KOULUTUKSEEN OLET ILMOITTAUTUMASSA.

Ilmoittaudu Kurssille

Kirjoitathan lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa!