Hihna ja ohitus

HIHNA JA OHITUS

 

 

Hihnassa vetäminen ja tempoilu kuluttaa sekä taluttajan että koiran hermoja. Varttunut koira ja paatunut rähjääjä oppivat uuden tavan kulkea hihnassa, kun se opetetaan niille ilon kautta. Tule Koirakoulu Lahen Murren kurssille, niin voit uudelleen löytää kadotetun lenkkeilyn ilon!

 

Koulutukset toteutetaan  lämpimässä Lahen Murren koulutushallissa, Hollolassa. Kesäkaudella myös Lahdessa Joutjärven kentällä ilmarisentiellä (merkattu LAHTI, ulkokurssi).

 

Osallistujakoiran suositus alaikäraja 6kk.

 

 

 

 

Hihna – ja ohituskurssi , pienryhmä (max. 4)

3 x 50min, 72€

 

ALKAVAT KURSSIT:

 

Alk. ke 13.5. klo 19.00 (LAHTI, ulkokurssi) /Jaana    TÄYNNÄ!

 

Alk. ti 7.7. klo 17.00 (LAHTI, ulkokurssi) /Janika

 

Alk. ti 28.7. klo 17.00 (LAHTI, ulkokurssi) /Janika

 

Voit myös ilmoittautua varasijoilla!

 

 

Kurssilla käydään läpi erilaisia harjoitteita ja menetelmiä, jolla saavutetaan parhaat tulokset hallittuun hihna- ja ohituskäyttäytymiseen.
Huom! Jos koirasi on voimakkaasti reaktiivinen (rähjää tms muille koirille), ota yhteyttä ennen ilmoittautumista! LAHDEN ULKOKURSSIT SOPIVAT REAKTIIVISEMMALLEKKIN KOIRILLE!

 

 

Kimpassa -hihnakurssi  3 x 50min, 78€  /Jaana

 

 Kahden tai useamman saman perheen koiran hihnakäytöskurssi. Haluatko harjoitella ohjatusti niin, että sinulla on koko orkesteri mukana? Nyt se on mahdollista! Kahden tai useammankin koiran kanssa voit tulla kurssille, mikäli ne pysyvät sinulla hallinnassa eivätkä tappele keskenään. Tarkoitus on harjoitella niin, että koirat ovat yhden ihmisen hallussa, aivan kuten lenkilläkin. Hihnatreeni kahden tai useamman koiran kanssa on hyödyllistä, koska opit ymmärtämään koirien toimintaa paremmin. Saat kurssilta käytännön eväitä lenkkitilanteisiin ja selkeyttä omaan toimintaasi! Mukaan otetaan max. 4 ohjaajaa koirineen.

 

 

 

ALKAVAT KURSSIT:

 

Ke 13.5. klo 18 (LAHTI, ulkokenttä)

 

 

 

 

 

PopUp hihnatreenit 1 x 30min, 37€     / Jaana

 

Perheen toinen koira samassa treenissä +10€

 

 

Haluatko harjoitella hihnassa kulkemista ja toisten koirien kohtaamista lyhyesti, intensiivisesti ja tehokkaasti? PopUp-treeneissä harjoitellaan pareittain (30 min/pari). Saat täsmäohjeet siihen, miten voit harjoittelua jatkaa kotona. Lisäksi saat etukäteen videon, jonka vinkeillä pääset alkuun jo ennen harjoituksia! Tässä ei mene koko iltaa, eikä koiraa tarvitse turhaan väsyttää! Samaan treeniin on mahdollista osallistua perheen kahdenkin koiran kanssa.

 

 

Keskiviikko 20.5.  (LAHTI, ulkokenttä)

 

Klo 20.00  TÄYNNÄ!

 

Klo 20.30   TÄYNNÄ!

 

 

 

 

Ke 27.5.  (LAHTI, ulkokenttä)

 

Klo 20.00  TÄYNNÄ!

 

Klo 20.40

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KIRJOITATHAN ILMOITTAUTUMISEN LISÄTIETOJA KENTTÄÄN MILLE KURSSILLE OLET ILMOITTAUTUMASSA.

Ilmoittaudu Kurssille

Kirjoitathan lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa!