Aktivointi- ja virikekurssi

AKTIVOINTI- JA VIRIKEKURSSI      4x50min, 85€

 

Tuntuuko, että koirallasi riittää virtaa enemmän kuin sinulla? Haluaisitko, että koirasi nukahtaisi rauhallisena ja tyytyväisenä iltaisin?

 

Jokainen koira rodusta riippumatta kaipaa paitsi vapaana liikkuntaa, myös ”aivojumppaa”, ja vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea voimme keksiä koiran energiaa ja työskentelyintoa purkaaksemme.

 

Koirakoulu Lahen Murren aktivointi- ja virikkekurssilla pelataan älypelejä, tehdään virikeratoja, naminetsintä aktivitteeteja, sekä opetetaan koiralle erilaisia temppuja ja tehtäviä. Tavoitteena on myös saada ohjaajat ymmärtämään paremmin koiran omaehtoisen tarjoamisen kautta tapahtuvaa oppimis- ja koulutusprosessia, jonka seurauksena minkä tahansa tempun opettaminen arjessa on helpompaa. Lisäksi kurssilta saat ideoita oman koiran virikkeistämiseen kotona, jonka päämääränä kokonaisvaltaisempi hyvinvointi. Vaihtuvilla aiheilla , joten irtotunneille voi osallistua uudestaan ja uudestaan. Ja jos osuu samoja tehtäviä lähdetään niitä  koirakon mukaan haastamaan. Osa tunneista irtotunneista teematunteja.
Kurssille ei ole ikä- tai taitovaatimuksia, vaan kaikki ovat tervetulleita, pennut mukaanlukien!

 

 Seuraavat alkavat kurssit:

 

Alk. ke 6.2. klo 10.00  /Leea

 

Alk. pe 8.2. klo 18.00  /Leea

 

Alk. su 24.3. klo 10.00  /Satu    (EI VIIKOLLA 15)

 

 

 

KATSO MYÖS TULEVIA YHDEN KERRAN IRTOTUNTEJA! Osassa irtotunneista on tiettyyn asiaan painottuva teema.

 

AKTIVOINTI & VIRIKETUNTI   (1x50min, 25€)

Su 10.3. klo 10.00 teemana nenätyöskentely, tutustumis- ja irtotunti (sopii myös nenätyöskentelyyn tutustuneille, kerro esitiedoissa tasostasi)    /Satu
Ke 13.3. klo 12.00 aktivointi & viriketunti   /Leea
Ke 20.3. klo 14.00 aktivointi & viriketunti   /Leea
Su 24.3. klo 12.00 aktivointi & viriketunti   /Satu
Su 24.3. klo 13.00 teemana nenätyöskentely, tutustumis- ja irtotunti (sopii myös nenätyöskentelyyn tutustuneille, kerro esitiedoissa tasostasi)    /Satu
La 30.3. klo 15.00 aktivointi & viriketunti   /Leea

 

Tutustumis- ja irtotunteja voi myös ostaa kolmen tunnin paketteina hintaan 68€. Katso kaikki tunnit kohdasta tutustumis- ja irtotunnit.

 

 

 

Kurssi järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa, Hollolassa Lahden kupeessa.

 

 

Kirjoitathan ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoja kenttään minkä päivän kurssille olet ilmoittautumassa. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan!

Ilmoittaudu Kurssille

Kirjoitathan ilmoittautumisen lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa.