Aktivointi ja virike

AKTIVOINTI- JA VIRIKEKURSSI      4 x 50min, 87€ 

 

 

Tuntuuko, että koirallasi riittää virtaa enemmän kuin sinulla? Haluaisitko, että koirasi nukahtaisi rauhallisena ja tyytyväisenä iltaisin?

 

Jokainen koira rodusta riippumatta kaipaa paitsi vapaana liikkuntaa, myös ”aivojumppaa”, ja vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea voimme keksiä koiran energiaa ja työskentelyintoa purkaaksemme.

 

Koirakoulu Lahen Murren aktivointi- ja virikkekurssilla pelataan älypelejä, tehdään virikeratoja, naminetsintä aktivitteeteja, sekä opetetaan koiralle erilaisia temppuja ja tehtäviä. Tavoitteena on myös saada ohjaajat ymmärtämään paremmin koiran omaehtoisen tarjoamisen kautta tapahtuvaa oppimis- ja koulutusprosessia, jonka seurauksena minkä tahansa tempun opettaminen arjessa on helpompaa. Lisäksi kurssilta saat ideoita oman koiran virikkeistämiseen kotona, jonka päämääränä kokonaisvaltaisempi hyvinvointi. Vaihtuvilla aiheilla , joten kursseille ja irtotunneille voi osallistua uudestaan ja uudestaan. Ja jos osuu samoja tehtäviä lähdetään niitä  koirakon mukaan haastamaan.

 

Kurssille ei ole ikä- tai taitovaatimuksia, vaan kaikki ovat tervetulleita, pennut mukaanlukien!

 

KATSO VIDEO

 

 

 

Kurssit järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa, Hollolassa Lahden kupeessa. Kesäkaudella myös Lahdessa Joutjärven kentällä (Lahden koulutukset merkattu ”LAHTI, Ulkokurssi”)

 

 

 Seuraavat alkavat kurssit:

Pe 13.11. klo 18 /Leea    TÄYNNÄ!

 

Su 10.1. klo 17.15 /Leea
La 6.3. klo 15.30 /Leea
KATSO MYÖS TULEVIA YHDEN KERRAN IRTOTUNTEJA!

 

 

AKTIVOINTI & VIRIKETUNTI   (1x50min, 25€)

 

 

Su 16.8. klo 13.00 /Janita

 

Su 13.9. klo 14.00 /Janita

 

Ma 2.11. klo 13.00 /Tanja

 

Pe 7.1. klo 19 /Leea

 

Su 17.1. klo 13.00 /Tanya

 

 

Tutustumis- ja irtotunteja voi myös ostaa kolmen tunnin paketteina hintaan 68€. Katso kaikki tutustumis- ja irtotunnit.

 

 

 

 

Kirjoitathan ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoja kenttään minkä päivän kurssille olet ilmoittautumassa. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan!

 

Luethan   PERUUTUSEHDOT

Ilmoittaudu Kurssille

Kirjoitathan ilmoittautumisen lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa.