Aktivointi ja virike

AKTIVOINTI- JA VIRIKEKURSSI      4x50min, 87€  /Leea

 

 

Tuntuuko, että koirallasi riittää virtaa enemmän kuin sinulla? Haluaisitko, että koirasi nukahtaisi rauhallisena ja tyytyväisenä iltaisin?

 

 

Jokainen koira rodusta riippumatta kaipaa paitsi vapaana liikkuntaa, myös ”aivojumppaa”, ja vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea voimme keksiä koiran energiaa ja työskentelyintoa purkaaksemme.

 

 

Koirakoulu Lahen Murren aktivointi- ja virikkekurssilla pelataan älypelejä, tehdään virikeratoja, naminetsintä aktivitteeteja, sekä opetetaan koiralle erilaisia temppuja ja tehtäviä. Tavoitteena on myös saada ohjaajat ymmärtämään paremmin koiran omaehtoisen tarjoamisen kautta tapahtuvaa oppimis- ja koulutusprosessia, jonka seurauksena minkä tahansa tempun opettaminen arjessa on helpompaa. Lisäksi kurssilta saat ideoita oman koiran virikkeistämiseen kotona, jonka päämääränä kokonaisvaltaisempi hyvinvointi. Vaihtuvilla aiheilla , joten kursseille ja irtotunneille voi osallistua uudestaan ja uudestaan. Ja jos osuu samoja tehtäviä lähdetään niitä  koirakon mukaan haastamaan.

 

Kurssille ei ole ikä- tai taitovaatimuksia, vaan kaikki ovat tervetulleita, pennut mukaanlukien!

 

 

Kurssit järjestetään Lahen Murren lämpimässä koulutushallissa, Hollolassa Lahden kupeessa. Kesäkaudella myös Lahdessa Joutjärven kentällä (Lahden koulutukset merkattu ”LAHTI, Ulkokurssi”)

 

 

 Seuraavat alkavat kurssit:

 

La 21.3. klo 13.00

 

Su 5.4. klo 14.00  (EI VIIKOLLA 15)  PERUTTU

 

To 7.5. klo 17.00 (EI VIIKOLLA 21)

 

Ke 10.6. klo 18.00

 

KATSO MYÖS TULEVIA YHDEN KERRAN IRTOTUNTEJA!

 

 

 

 

 

AKTIVOINTI & VIRIKETUNTI   (1x50min, 25€)

 

 To 2.4. klo 15.00 /Leea  MINIRYHMÄ, 2-3 koiraa

 

 

La 11.4. klo 14.00 /Leea  MINIRYHMÄ, 2-3 koiraa

 

 

 

Tutustumis- ja irtotunteja voi myös ostaa kolmen tunnin paketteina hintaan 68€. Katso kaikki tunnit kohdasta tutustumis- ja irtotunnit.

 

 

 

 

Kirjoitathan ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoja kenttään minkä päivän kurssille olet ilmoittautumassa. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan!

Ilmoittaudu Kurssille

Kirjoitathan ilmoittautumisen lisätietoja kenttään mille kurssille olet ilmoittautumassa.